Як Говерла вдома зганьбилася проти Зорі (ВІДЕО)

6
7

Ужгородський клуб програє 6 матч поспіль, при чому в суху.

Цього разу, в суботу, 30 квітня, Говерла приймала вдома луганську Зорю, і за весь матч створила мабуть один гольовий момент. Але слід уточнити, що біля воріт суперника. Бо біля своїх воріт захисники Говерли створювали гольові моменти для суперника раз за разом.

Перший гол Зоря забила після обрізки на лівому фланзі Говерли вже на 12 хвилині. На 28-ій Говерла могла відігратися, але не судилося. Надалі Зоря робила що хотіла. Єдиний, хто ставав на заваді - це воротар Говерли Бабенко. Але до кінця першого тайму йому довелося ще 2-чі витягати м'яч з сітки воріт. Ще один гол Зоря забила либонь не в першій атаці в другому таймі, і знову після обрізки Говерли.

Коментарі

ДИ
до инкогнито

А он разве футболист?:)

И
инкогнито

пока будуть грати такі як Ряшко і тому подобноє футбола не буде,папаша рішив за інваліда і він грає, він даже на рівень обласного футболу слабий!

ДГ
до григорий

ПОДДЕРЖАТЬ ЭТУ КОМАНДУ ПРИЙДУ ТОЛЬКО С ВЕНКОМ.

Б
Бабай

І яка альтернатива? Матчі тіпа Дейда - Іршава і т.д.? Не подобається Говерла? Не дивіться - ніхто ж не заставляє.

ДФ
До фаната

Абсолютно згідний.БАчив цих футболістів на тренуванні всі ледащі,а ввчері гуляють по нічним клубам і барам,ось тому і такі результати.Ганьба!

Ф
Фанат

Команда инвалид особенно защитники не футболисты а х знает кто говерлы в след году не будет и надеюсь этих футбалеров в укр чемпионате тоже не будет.

Г
Григорий

Пойдите и сами сыграйте и посмотрю как Вы зганбитесь, может поддержать комаду а неиздеваться.

Читайте також