Як і де обрати кабінку для душа

23
0

Душові кабіни вже довгий час конкурують зі звичними для кожної людини ваннами. Великим плюсом ванн є можливість прийому водних процедур в лежачому положенні, це відсутнє в душових кабінах.

Але кабіни компактні, економлять простір, дають можливість швидко прийняти душ. У більшості випадків габарити ванних кімнат, особливо в багатоповерховому будинку, дають можливість встановити у ванній пральну машину, а якщо вам хочеться помістити все це, то саме для вас підходить варіант - установка душової кабіни.

Коли ви приймаєте душ в душовій кабіні, скорочується витрата води, економія води значна (5-6 разів) в порівнянні з ванною, якщо ви економний людина, то цей фактор є ще одним плюсом на користь встановлення душової кабіни. Всі фахівці говорять, що найкращим варіантом для маленької ванної кімнати є душова кабіна, ціна її прийнятна для сімей будь-якого достатку. Вибрати і купити цей предмет дуже просто.

Необхідно підібрати:

  • відповідний для вас розмір;
  • прийнятну ціну;
  • сподобалася вам тип.

Душові кабіни бувають:

  • комбінованого типу
  • відкритого типу;
  • закритого типу;

Відкрита

Це палета з своєрідною ширмою, її комплектація може становити: передні або бічні стінки, двері розсувні або розпашну, в залежності від прототипу по периметру з одного або двох сторін встановлюються стінки. У цьому типі тильна стінка відсутня, кабінку встановлюють так, щоб стіна самої ванної кімнати і була тиловою стінкою кабінки. Дах тут теж відсутня. Душову лійку до змішувача можна підключити тільки за допомогою еластичного шланга в металевому покритті. Це тип конструкцій оснастити додатковими функціями можна.

Закрита

Кабіни мають задні і бічні стінки і дах, двері герметично закриваються. При установці таких типів присутня можливість для підключення до труб водопроводу. Є варіант оснастити таку додатковими функціями. Дає можливість бути кабінці герметичній - повна закритість.

Комбінована

Вони ще називаються душовим боксом. У нього дуже глибокі палети або, що зустрічається частіше, ванна з різних матеріалів. З боків монтують стінки. Верх може бути закритим або відкритим, це залежить від конкретного прототипу. Тут є можливість задовольнятися усіма принадами нинішніх ванн, наприклад, ви можете насолодитися:

  • джакузі;
  • каскадним душем;
  • гідромасажем;
  • душем Шарко;
  • тропічним душем.

При вашому бажанні купити душову кабіну в Україні стало доступно. Наш магазин можна відвідати в Києві або ознайомиться з асортиментом продукції онлайн на офіційному сайті. Тут пропонується широкий спектр вибору на будь-який смак за доступними цінами.

При покупці надається безкоштовна доставка по Києву, транспортування по Україні виробляється в триденний термін з моменту замовлення по тарифній сітці служби експрес-доставки.

Компанія співпрацює з великими закордонними фірмами з гарною репутацією:

  • Ravak (Чехія);
  • KOLO (Польща);
  • Radaway (Польша);
  • Huppe (Німеччина).

Kolo - одна з найбільш популярних і відомих європейських брендів марка сантехніки, де вже більше, ніж півстоліття, як і раніше вся основна увага приділяється кераміці. Фахівці постійно покращують функціональність, практичність і дизайн своїх виробів.

Radaway - підприємство, яке вважається провідним польським брендом сантехніки з доступною ціною. Чудова якість, доступна ціна і наявність сервісу організовують всі умови для розширення ринку продажів виробів даної марки. Абсолютно всі вироби характеризуються безпекою, практичністю і високою якістю, саме на ці характеристики націлене вся увага фахівців фірми.

Ravak - молода компанія, яка вже змогла стати лідером на ринку європейської сантехніки завдяки високій якості і надійності своєї продукції.

Huppe - компанія безперервно удосконалює власну продукцію, збільшує асортимент. Це дозволило їй вийти в лідери на ринку сантехніки. Брендові душові кабіни - зручність і комфорт.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також