Як купити якісний чоловічий шкіряний гаманець?

13
0

Гаманець, візитниці, портмоне, міні-клатч, — назв дуже багато, але суть аксесуару залишається незмінною. Завдяки величезному асортименту, знайти свого ідеального помічника зможе кожен.

Якісні чоловічі гаманці шкіряні стануть у нагоді, якщо потрібен статутний аксесуар на довгі роки. Надійні, практичні, зручні, із натурального матеріалу, — такі портмоне легко стануть частиною образу солідної та відповідальної людини.

Крім статусу, гаманець зі шкіри допоможе проявити індивідуальність. Специфічний дизайн розповість про звички свого володаря, допоможе оптимізувати простір навколо себе. Сучасне портмоне звільнить руки та кишені, розмістивши у собі буденні речі: телефон, документи, посвідчення водія, фотокартки сім'ї, ключі від житла та авто.

Залишається тільки визначитись із типом складання, призначення і дизайном. Добре, що вибір не просто великий, а дійсно незліченний. Можна знайти рішення на будь-який бюджет на смак.

До уваги покупців запропоновано гаманці німецьких та польських брендів, моделі вітчизняних виробників, аксесуари з Великої Британії. Шукайте свій ідеальний чоловічий гаманець серед колекцій українських, польських, німецьких брендів. Наприклад, вразять стилем вироби Ashwood, Visconti, Bexhill, Jasper & Maine, Blanknote, HAUTTON та JCB.

Чоловічі гаманці шкіряні: види й особливості

Обираючи вдалу на власний розсуд модель, звертайте увагу на тип конструкції (каркас+підкладка+фурнітура), функціональні можливості атрибуту, параметри, колір та декорування, матеріали виготовлення.

За способом складання існують:

  • вертикальний аксесуар для кишені сорочки, барсетки. Гроші потрібно розмістити у блоці без згинання. Досить великий для кишені, схожий на чоловічий аналог жіночого клатча, але дуже місткий. Окрім купюр тут знайдеться місце для ключів;
  • подвійне складання (класичний Bi-Fold). Найрозповсюдженіша модель, схожа на компактну книжку. Може бути із застібкою (кнопка, липка стрічка, магніт, ремінець) або ж без неї. Купюри згинаються навпіл, є місце для карток та водійського посвідчення;
  • подвійного складання. Трохи об'ємний, але дуже зручний у використанні. Має три складені частини, багато відділів та секцію для монет.

До основних видів варто додати й барсетки, візитниці, різноманітні затискачі купюр.

Як купити якісний чоловічий шкіряний гаманець?

Чоловічі шкіряні портмоне мають підкреслювати статус, розказати про вподобання власника. Поціновувачі високих стандартів виробів зі шкіри завжди звертають увагу на:

  • тип шкіри, її обробку. Зараз популярні вироби на основі кінської та телячої шкіри. Дешевше коштує виріб на основі шкіри свині. Можна відшукати цікаві моделі у шкірі канвас чи саф'яно. Структура може бути зернистою, ідеально гладкою чи вінтажної, з імітацією під рептилію;
  • охайність обробки. Стосується не тільки зовнішніх швів, але й прошивки підкладки, усіх елементів фіксації, декоративних деталей;
  • фурнітуру. Це повинні бути виключно металеві рішення, — блискавки, кнопки, застібки, ремінці;
  • наявність чи відсутність монетниці, відділення для карток та документів;
  • відповідність кольору до сумки та гардеробу. Доступні до замовлення рішення у палітрі беж, блакитний і темно-синій, зелений й смарагдовий, коричнева, руда та червона гамма, сірий та чорний гаманці. Є темна, світла, тепла й холодна палітри.

Не впевнені, що зробили правильний вибір? Звертайтеся до магазину Empire Bags. Вас проконсультують наші менеджери й допоможуть обрати ідеальні чоловічі гаманці шкіряні для себе чи у якості подарунка.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також