Як Лунченко оголошував нових голів РДА (ВІДЕО)

13
3

На черговій прес-конференції губернатор озвучив остаточних кандидатів на посади голів районних державних адміністрацій, а також виправдовувався за не складені до 6 квітня депутатські повноваження.

Вже не один тиждень  визначається з посадами голова Закарпатської ОДА, та через протести громади доводиться постійно щось змінювати. Найпроблемнішим районом і досі залишається Рахівський. Тут  люди вже тричі блокували дорогу на Іванофранківщину.  Таким самим показали:  категорично не підтримують кандидатуру Сурмачевського.

Вирішили питання і з кандидатом не менш проблемного району Свалявського. Тут два претенденти домовилися: один став головою, інший заступником. 

Розповів Валерій Лунченко і про ситуацію з начальниками управлінь. Сьогодні особливий ажіотаж  навколо  посад начальників управлінь освіти та медицини – по 25 заяв.

Запитали журналісти і щодо скандально відомого  начальника лісового господарства Ігоря Фізика. Наразі  стало відомо, що під час перевірок 36 суб’єктів господарювання різних форм власності державні інспектори  виявили 824 грубі порушення з охорони праці.   Щодо того, чи працюватиме Ігор Фізик і надалі, голова адміністрації повідомив, що йому вже шукають гідну заміну.

На цій прес-конференції Валерію Лунченку знову довелось виправдовуватись стосовно депутатського мандату, котрого він мав позбутися до 6-го квітня. Нагадаємо, після призначення головою Закарпатської ОДА 2 березня він пообіцяв у передбачений законодавством термін - 20 днів після призначення, скласти депутатські повноваження.Тим не менше,  слова не дотримався.  Відтак залишається  депутатом ВР. Як  стало нам відомо, станом на п'ятницю, 4 квітня, в секретаріаті Комітету з питань регламенту,депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради України відсутня  інформація  про заяву народного депутата Лунченка щодо складанням ним депутатських повноважень. На фракції, а входить пан Лунченко до «Батьківщини»,  його заяву досі не розглянули, от і не підписали, а особисто поїхатидо Києва і зареєструвати заяву – часу нема.

М-Студіо

Коментарі

З
золі

А чому мовчить Лунтик за Мукачево? Що неможе поставити Пашкуляка. Та народ його розірве якщо поставить цього земледерибана.

З
Земляк

Лунтік, Лунтік но шо ти вповісти? Не буде з того нич! Тебе тож поженуть з теплого міста, СКОРО БУДЕ...

Д
Довбак

скласти протокол по сумісництву

Читайте також