Як мукачівці вшанували пам'ять жертв Голокосту (ФОТО)

3
2

Сьогодні, 27 січня мукачівці разом зі всією світовою спільнотою на старому єврейському кладовищі біля пам'ятного знаку «Чоловікам, жінкам, старим та дітям, які були жорстоко вбиті в часи фашистської окупації тільки тому, що були євреями» вшановували пам`ять жертв Голокосту.

Як розповідає відділ інформаційного забезпечення виконавчого комітету Мукачівської міської ради, тут за ініціативи іудейської громади Мукачева зібрались небайдужі, щоб вшанувати па`ять мільйонів людей, які були закатовані та вбиті тільки тому, що були євреями.

Заступник міського голови, керуючий справами Олександр Галай, керівник Мукачівської іудейської громади Абрагаам Лейбович, керівник ветеранської організації єврейської громади міста Мукачева

Алла Агафонова виступили перед присутніми зі слова скорботи та жалю за мільйонами жертв нелюдської біди, звернули увагу на тому, що людська пам`ять не повинна бути байдужою до чужої біди, бо це може привести до нових трагічних наслідків.




Коментарі

С
Співчуваю!

Співчуваю і схиляю голову перед Великим Народом! Євреї будьте пильні. Голова дракона у вигляді отприсків недобитих нацистів, ожила і піднімається!

Ы
Ыстык

Який на Закарпатье холокост бов бандероль во наиграни

Читайте також