Як на Іршавщині рятувальники з пастки кота визволяли (ФОТО)

5
13

У с. Великий Раковець кіт Барсік впав у 20-метровий колодязь. На допомогу тварині приїхали Іршавські рятувальники.

Як зазначили в ДСНС, вчора, 8 лютого до рятувальників за допомогою звернулась місцева мешканка. Жінка повідомила, що її кіт Барсік потрапив у неєксплуатуємий колодязь сусідів.

Один з рятувальників спустився на дно 20-метрового колодязя та дістав звідти кота. Переляканого чотирилапого екстримала бійці передали до рук маленького власника Артема.


Коментарі

С
смайлик

какие вы все люди черствые и злобные стали.по больше бы таких хороших новостей и ситуаций было где добро.ато и слышно везде одно плохое.надо начинать с себя и учить окружающих и своих детей на доброту и заживем в лутшем мире.я сама в шоке была что пожарники стояли и смотрели как дома догорают.значит надо менять систему,менять законы и власть и требовать сних,люди должны контролировать ихние действия и можем поменять на лутшее.не все вокруг плохие и.молодцы что кота спасли от сюда и начинается добро по каплям.

Д1
До 123

Ти вже не знаєш,як свою дурь прикрити!Тобі люди вже ниже роз’яснили,но до тебе не доходить!Така страшна “заздрість”,што найся не приказує! А не заздриш,123,тим людям,що погоріли їм хижі,а великі рятівники ходили кругом!?А не заздриш тим діточкам,што немавуть гроши на ліченіє!? Здойми горниць із копоні.Задолбали вже з своїма мачками,псами і геями!!!

1
123

Заздрість до ситуації - хтось комусь допоміг, не залишив здихати в колодязі. Не держава збиває людей на дорозі і втікає - хай помирає, а мені свій зад рятувати треба. Це люди роблять!!! Які хочуть чудово і класно жити. Є надія, що той хлопчина, якому повернули кота, так не зробить. З такими колись і буде нормальна держава.

Д?
до ?

Ви як Булгакiвський Шарiков - мы их ловили, ловили, душили, душили.

?
?

До 123,- і кому я заздрити маю мацурові шо впав у колодязь чи пожарникові який ризикував якщо не своїм життям та здоров'ям точно коли лізь за мацуром??? На мою думку є речі які дійсно потребують уваги і їх потрібно висвітлювати в ЗМІ, а це.... даже слово не можу підібрати

?
?

До 123,- Ніякої заздрості нема, у нас так все чудово і класно в державі, і в області шо лише і залишається мачок рятувати....ми навірно в Норвегії живемо....

1
123

Врятували живу душу. Але наші люди і тут знайшли до чого причепитися. Проситься інше слово, але тоді адімн не пропустить. Заздрість - поширена риса закарпатців.

М
Мацкаль

Это надо как в Европе: Действительно хозяева кота платят за день работы пожарников (тогда будут головой думать вызывать или нет) . Или пожарники сами выходять на такой вызов - только бесплатно (волонтерный день) без З/П за тот день. И тогда будет порядок, а не в новостях, что не день то котик, собачка и т.д. Ю.П. Привет.

М
Мацкаль

І то то усе по всій країні таке робиться ((((

А
Армагедон

Се @банута держава. У Мукачеві дві хижі скипіли при “пожарниках”,так званих рятувальниках. А мачку задрипану з колодязя втігати цілий взвод прилетів! Туй людина меньше має чести,як мацур!

ПІ
Пак Іршавський

молодці!

Ц
Центровький

до ? ко виноватий шо мукачівським пожарникам "ноги пов'язали"? а котів мчс рятує у цілому світі, тут нема нічого дивовижного

?
?

Дуже серйозно, а головне яка цікава новина. Хай тепер господарі барсіка перерахують кошти в держбюджет за потрачений час пожарників і розходи...у Мукачеві дом згорів бо пожарники ходили як би їм ноги поязав

Читайте також