Як на ОВК №69 з центром у Мукачеві проводять перерахунок (ФОТО)

10
5

Про хід перерахунку бюлетенів Mukachevo.net розповіли в окружкомі.

Так, наразі вже перераховано голоси 4 дільниць. Грубих порушень не зафіксовано.

На одній з дільниць, кажуть у ОВК, не врахували бюлетень де помітка поставлена трошки нижче відповідного квадрата для голосування.

Наразі окружній комісії залишилось порахувати голоси ще 129 дільницях. Кажуть, що процес перерахунку буде орієнтовно завершиться вже завтра.


Нагадаємо, що сьогодні близько 11:00 на 69-му окркузі розпочали перераховувати голоси дочасних парламентських виборів.

Коментарі

КД
Кому дав гроші????

Питання риторичне.) дядя перший,прізвище токар Сергій , другий токар ілько, а далі каждий по чуть чуть,ко проти Балооги. Типирь най думавуть починаючи од горисполкма , кунчавучи такими лохами як деякі берови а мукачівському районі,або деякі депутати обласної ради. Всьо ся склало

Б
Бачі

інтересно, ко му дав гроші на виборчу кампанію??? комік му точно не дав.

Ю
юра

Я слухав інтервю того тідвака , той дві слова неможе до купи звязати ,і хто такого хотів отримати депутата і їх захищати і закони писати? і хто голос свій віддав? ці люди хто голосував за дітвака, мало хворі на голову. Віктор за теба вся область ти молодец ,постав в стойло лохів

C
cecslrf

Зараз в багатьох городах,через суд пепераховують голоси!Не одна партія ,а іменно від слуги народу дають на суд.Не знаю в якому місті тоже ,виїграли від партіїї Батьківщина ,а від слуги народу подали на суд.Та дуже скоро вони ,начали права качати ,ше нічого не зробили!

І
Іванчо

Ну шо ?? ті хто голосував за Едгара-типирь розуміете ко се?? і ко за ним стоїть ??? ще не при владі А вже двіженія робить.... Мда!!! Віктор ми за тебе!

Читайте також