Як на Рахівщині стартував веломарафон "Стежками опришків 2014" (ФОТО)

6
0

Вчора, 24 серпня, у закарпатському Рахові стартував веломарафон «Стежками опришків-2014».

Метою цих змагань є пропаганда здорового способу життя серед людей, розвиток велосипедного спорту проводяться вже вдруге.

Перед початком веломарафону його учасників вітали з Днем Незалежності України та проведенням цього спортивного заходу Рахівський міський голова Ярослав Думин, виконуючий повноваження голови районної ради Михайло Фірка, голова районного товариства ВО «Гуцульщина» Іван Беркела та один з основних організаторів змагань Ігор Похліщев, пише rakhiv.in.

До змагань було допущено біля 150 учасників віком від 18 років зі справним гірським велосипедом та відповідним шоломом. Обов’язковими були також страховий поліс та медична довідка, що стан здоров’я учасника дозволяє брати участь у змаганнях.

Завдання учасникам ускладнив проливний дощ, та пронизливий вітер, який супроводжував їх на всьому протязі маршруту протяжністю 47 км з сумарним набором висот 1600 м., що проходить територією Рахівського району в основному гірськими стежками, а також по асфальтованих, грунтових та брукованих дорогах різної якості.

Веломарафон відбувся за підримки районної державної адміністраціі та районної ради, Великобичківського державного лісомисливського господарства, Рахівського лісодослідного господарства та Карпатського біосферного заповідника.

Захід не обійшовся без спонсорів, які всебічно сприяли його проведенню. По завершенню веломарафону всі учасники змагань та особи задіяні на різних етапах маршруту отримали спортивні майки з емблемою  веломарафону, які були виготовлені за сприяння народного депутата України Василя Петьовки. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також