Як на Закарпатті узаконюють незаконні рубки лісу (ВІДЕО)

10
11

Телеканал «Україна» підготував спеціальний репортаж про те, як працює лісова галузь України у тому числі на прикладі Закарпаття – а саме зловживання, темні схеми під прикриттям посадовців, безсилля і змова правоохоронців.

Журналісти побували у Свалявському та Великоберезнянському районах, де місцеві розповіли про те, як працюють лісівники.

Більше того, журналісти стверджують, що саме їхнє розслідування назвав провокацією голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

Усі деталі – в репортажі. Також радимо перелянути наші публікації про останню спецоперацію СБУ проти незаконних рубок лісу на Тячівщині: у відповідь на те, що силовики арештували сумнівну деревину, місцеві виступили з протестами.

Коментарі

Д
ДУСИНЧАК

СБУ ІМІТЬСЯ ЗА ГОДЮ ТОЙ ЩО ВОЗИВ ЧОРНИХ

СВ
СБУ вашу лавоску скоро прикриють

СБУ вашу лавоску скоро прикриють

Д
дусинчак

той актевіст годя САМ БАНДЮГА МАЕ ФІШКУ У ВОЛІВЦИ ЩО ВОЗИТЬ ЛІС АКТЕВІСТ ХРЕНІВ ІЩЕ МАЕ У СОНЯЧНОМУ ГОТЕЛЬ АЩЕ ТРОЮ У СЕЛІ СТРОЙНЕ ЗВІТКИ В НЬОГО ГРОШІ ЦЕ КУПИТИ ВІН БАНДЮГА ЧОРНИХ ВОЗИВ

ІІ
Іван Іванович

Дуфінець кончена тварь яку обслуговують злодії Сацики і лісники району!

I
Inquisitor

Прийде ваш час відповідати за знищені ліси я буду першим хто буде вас розстрілювати гукани. Здохніть ублюдки!

М
Мойш

Шановні мешканці області основна цінність Закарпаття і наша перлина це наші ліси та природа краю які належать громадянам області та України, потрібно просто не давати рейдерам у зеленій формі які називаються лісники знищення лісів і перевезення на наших дорогах.

М
Мойш

Народні депутати України замість того щоб лобіювати директорів лісгоспів і Мургу потрібно терміново внести Закон про ПОВНУ ЗАБОРОНУ вирубок і знищення лісів. Знаю що буде важко, грошей поступить меньше но нічого є і інші тематики. Покажіть народу що ви боретесь за права громадян і за нашу цінність лісові гори.

М
Мойш

5 тисяч рейдерів які називають себе лісниками на чолі із Мургою начальником обласного лісового управління знищують ліси на Закарпатті, перетворюючи Закарпатські лісові гори в чисті площадки. 4 мільйони доларів хабарів скотина Мурга щорічно передає в Лісагенство тим тваринам в Київ і приблизно 20 мільйонів із Закарпатськими лісниками розпилюють між собою. Москаль у кормушки з лісників рейдерів щомісячно отримує по 200 тисяч доларів США, які перераховуються на банківські рахунки в країни Європи та Канади де проживає його родина. Проект Свидовець який запланував Москаль Мурга і політики передбачає знищення 500 тисяч кубів пралісів, всі хто повинен дати дозвіл на знищення пралісів куплені за певні суми, які Мурга передає із общака лісового.

Д
Давайте!

«Прийміть» нарешті директора Воловецького ДЛГ росула, а разом з ним і голову райради лопіта (має незаконну пилораму) та обл. депутата-відродженця гуледзу юрія (поганяло-«фула»)

Д
Дуфінець

Люди неведиться,я лем мало крав!Остальное мені самі носять.Лісничі на місяць по 50000,клієнти за один метр кубічний по 150 грн.Ось так и жию!

Д
Дидринцел

Може тепер уже того Дуфінець здоймуть!А то мені 60 років а деректором ще не був.

Читайте також