Як на Закарпатті відзначили 74 річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (ФОТО)

9
17

Сьогодні, 9 травня керівники області, ветерани, правоохоронці, військові, дипломати та громадськість краю поклали квіти до пам’ятника «Україна – визволителям», що на українсько-словацькому кордоні.

Тут під звуки Гімну України пролунав урочистий салют. Квіти поклали до підніжжя пам’ятника «Добровольцям Закарпаття – учасникам другої світової війни» (на площі Кирила і Мефодія), а також до Меморіального комплексу на «Пагорбі Слави».

А також вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Мукачівці теж вшанували пам`ять Героїв Другої світової війни

Секретар Мукачівської міської ради Іван Маняк, заступник міського голови, керуючий справами Олександр Галай, разом з шановними ветеранами Другої світової війни, представниками громадськості та молоддю нашого міста прийшли Обеліску воїнам-визволителям, щоб вшанували пам`ять тих, хто у далекі 1939-1945 роки, воювали проти нацистських військ, зі зброєю в руках визволяли окуповані міста та села, працювали у тилу задля Перемоги.

За багаторічною традицією, корзини та квіти були покладені до місць поховань воїнів на кладовищі в мікрорайоні Росвигово та центральному кладовищі.

Вчора, 8 травня у Берегові на площі Кошута біля стели Небесної сотні відбувся мітинг-реквієм з нагоди відзначення Дня пам'яті та примирення.

В рамках заходу присутні вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих під час бойових дій, а отці різних релігійних конфесій провели спільну панахиду. Насамкінець, учасники заходу взяли участь у церемонії покладання квітів та вінків до скорботної стели.


Коментарі

МД
май Дауну

Методичку про бандерувцю зміни, дятле прийшлий. Ісе не тот регіон. Для особо тупорилих колхозників повтор: У закарпатців діди в мадярській армії адмірала Горті воювали за Мадярщину.

М
Майдаун

Марги бандерувські,16:44,17:00,вювали і за Красну Армію,тисячі добровольців.Слава Богу,што з бандерувцями звязувалися єм єдиниці. Но Закарпаття помнить і чтить своїх визволителю,Славетну РККА!А бандер ненавидіть! Контрацептиве,16:44,файнося висказуєш про майдауну,для вас і взяв сей нік.Блювото,пропаганда, то ваша мораль бандерувська.Бо ви нинашто не спусубні,гниди гітлерівські!

МД
май Дауну

У закарпатців діди в мадярській армії адмірала Горті воювали, козле пропагандистський.

МД
май Дауну

Дебил пропагандистский ... причем второй сорт.

М
Молодь

Мы не забудем Вашего подвига! Уважение и благодарность ветеранам, вечная память павшим в борьбе за нашу свободу!

М
Мукачевец

Уклон всем ветеранам за нашу свободу

М
Майдаун

“аля”,ти живеш іще благодаря комуністам. Красну Армію німці не розстрілювали!?Ти з якого дурдома втікла? Ти думаш, ош ти би лягла под фашіста і всьо би було в шоколаді? Дуро та ти добриво для німицьких полів! Вообщем з такими,як ти неє смисла говорити.Бо у вас горниць вмісто голови! З ВЕЛИКИМ ПРАЗНИКОМ ПОБЕДИ!

АД
Аля До М

Та мы и живём в жопе и за коммунистов и так мы теперь являемся 3 сортом , так что я тебя не понимаю про что ты пишешь ! посмотри как третий сорт живёт в Германии ! и да когда красная армия попадала в плен к немцам, то они хоть их не расстреливали , по сравнению с коммунистами у которых убивал своих и также тупо посылали на смерть свой народ за коммунистические интересы , а если ты пытался збежать то убивали !

4
453

Наші слов"янські предки звільнили Батьківщину від гітлеровської нечисті, профінансованої світовими банкірами. Судячи з усього, зачистили не всіх бісів.

М
М

Да ты что А-ля ...Жыла б ты в жопе а не в прекрасной европейской стране и была б ты 3 сортом для мировой шайки-лейки которая отсеивает золотой милиард ...Погибли не только украинцы но и другие народы так что рот свой закрой ...

А
аля

жалко что люди умерли за коммунизм , а особенно легло много укр. насильственно их как пороховое мясо сталин-черт толкал вперед , а вообщем немцы шли нас спасать от коммунизма!! просто гитлер сделал одну ошибку начал убивать евреев , и после этого сша начала финансировать красную армию , если бы не финансировала сша , то коммунизм был бы подавлен и жили бы мы теперь в прекрасной развитой европе

ДМ
до марги мацкальських

то всьо жиди і америкоси винні шо путін з порошенком, ахметовим і їм подібним бабло рубають

М
мацкаль

мацкаль то хуже саранчі. шо заболи як у винови потопилися у Бобовищанських пивницях коли нас освобождалі у 45. так освободили шо жиєме "ліпше" побождених. у Росіїї тоже самоє шо і нас "процвітеніє"

М
М

Пошли нах...виродки . Бачу забули ви про слова Мирне небо над головами...,Ну якщо амнезiя то лiчiться бо остальнi люди помнять про перемогу над фашизмом

М
М

С Днём Победы Никто не забыт ни что не забыто

4
456

Наші слов"янські предки звільнили Батьківщину від гітлеровської нечисті, профінансованої світовими банкірами. Судячи з усього, зачистили не всіх бісів.

П
Патріот

День перемоги над нацизмом ? Це щось нове . Була друга світова війна яка закінчилась 2 вересня 1945 року. Саме цей день потрібно нам св‘яткувати , а не 9 травня який є суто совдеповським баченням дня перемоги у т.з. великой отечественной войне про яку ніхто в світі навіть не чув. Відходім від совітів ( тобто СССР ), це ганьба і позор нашого минулого.

Читайте також