Як нардеп-регіонал Гайдош прикривав зачищення урядового кварталу (ФОТО)

8
4

У розпорядженні редакції Мукачево.net опинилися фото, як закарпатець з мандатом народного депутата брав участь у зачистці урядового кварталу в ніч з понеділка 9 грудня на вівторок 10 грудня - за добу до штурму Євромайдану.

Інформацію про присутність регіоналів Шуфрича та Гайдоша інформували опозиційні депутати. Тепер є цьому фотодоказ.

Про участь та роль Гайдоша у зачистці говорити складно - чи це було прикриття мандатом, чи координування, чи просто відпрацювання за графіком, як це часто практикують у фракції ПР аналогічно до штурмів трибуни в парламенті.

Мукачево.net

Коментарі

О
Олег

До Історичного екскурсу .......у вцому ти правий !Але ж є хтось другий лідер у Закарпатськіх угорців?Нема і що маємо то маємо нажаль Міклош Ковач поряд з Гайдошем це сіра мишка!а нікого іншого не маємо!Я думаю і увас теж сама проблема.....на мою думку нормальних людей у опозиції нема алеж що маєте за тих і голосуєте чи не так?Н амій погляд окрім Гриценка або покійного Чорновола, нормальних Українських політиків за 22 років не було було!Думаєш я такий регіонал?що я не бачу що коїтся у державі бандити правлять грабують але я вибираю менше зло !

ІЕ
Історичний екскурс

Олег, тебе явно заклинило на факельцугах. А ну, поясни - чотири тисячи тонн отрути ("преміксу"), який завіз Гайдош на Берегівщину - це що було? Певно, його боротьба на випередження з галичанами? Вирішив витруїти рідну землю, аби галичанам не дісталась?

О
Оксана

Гайдош - продажна шкура. Він закарпатець, угорець, а попер проти нашого народу. Йому вірили венгри, його обирали, він обіцяв представляти наші інтереси, а сам продався і прикриває свою задницю на всяк випадок. Він вважає, що ця корумпована влада протримається ще довго, отже йому просто необхідно триматися за Яника і Ко. Гайдош, Шуфрич і їм подібні геть з Закарпатської землі!!!

О
Олег

Це щира подяка галичанам від Гайдоша та Угорської спільноти закарпаття за факельцуги, впевнений не мало сволотівців є на майдані які приймали участь в проти Угорських акціях!

Читайте також