Як нардепи від Закарпаття голосували за воєнний стан

10
6

Думки політиків розділилися: 5 народних депутатів підтримали указ президента про запровадження воєнного стану в 10 областях України.

Це  Іван Крулько (Батьківщина), Василь Петьовка (Воля Народу), Валерій Лунченко (Народний Фронт), Юрій Чижмарь (Радикальна партія Ляшка) та Роберт Горват (Блок Петра Порошенка).

Ще 5 народних депутатів значаться як відсутні під час голосування за це питання. Це Віктор Балога, Іван Балога, Павло Балога, Василь Брензович, Михайло Ланьо. Зауважимо, Віктор Балога завчасно повідомив, що не збирається голосувати за введення воєнного стану та закликав не робити цього весь парламент.

Одіозний нардеп Нестор Шуфрич, якого інколи записують як представника Закарпаття через те, що політик родом звідси, проголосував взагалі проти запровадження воєнного стану.

Нагадаємо, що рішення про запровадження воєнного стану було ухвалено 276 голосами народних депутатів, але зі значними правками у порівнянні з первинними пропозиціями Петра Порошенка.

Коментарі

А
АЛЕКС

хотять вийни путьевки !!!!!!!!!!и остальни ву и поидете на неи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Р
Редакція

До Робі: Вже виправили і додали, дякуємо за підказку

Р
Робі

Мукачево.нет падає(((( А горват?

ДР
До Рахівчан

Шановні рахівчани та мешканці Тячівського району , зверніть увагу на свого представника в Верховній раді Василя Петьовку, за якого ви практично одноголосно проголосували. Він наплював на вас та ваших дітей проголосувавши за воєнний стан. Він не переживає що закриють кордони і ви залишитесь без можливості заробити якусь копійку, він не переживає що знову часткова мобілізація і за вашими синами прийдуть під хату з воєнкоми у, йому пофіг ви, він став підстилкою в Порошенка, гнида він погана.

Л
Лойчі

Закон серйозно відкоригований і немає вже ніякого значення, він в такому виді, щоб зберегти обличчя провокатора порошенка, а от чому закарпатські пітьовки чи лунченко голосують будь за що, можна припустити, вони з роду рабів, їм що командують так голосує голота.

М
Мікулаш

Шуфрич - найліпший !

Читайте також