Як незаймані дівчата сексуально топтали виноград на фестивалі BEREG FEST (ФОТО)

105
4

За традицією цьогорічний, ювілейний 50-й фестиваль BEREG FEST, розпочався з незабутнього дійства - гарні дівчата у народний костюмах мали топтати виноград в автентичних дерев’яних діжках.

Раніше, кажуть місцеві, саме таким чином починали готувати вино - адже преси були не в кожному господарстві.
"Єдина умова - дівчата повинні бути незайманими, а ноги чистими, - каже член ордену вина імені Святого Венцела Йосип Галайда. - Інакше сік прокисне, і вино з нього не вийде". 

Отже, берегівські дівчата показали майстер-клас і швидко впоралися із завданням. Загалом у діжки для цього видовища висипали близько десятка ящиків з виноградом сорту ізабелла та мускат.

Винороби пропонували спробувати отриманий таким природнім шляхом сік кожному бажаючому, додаючи, що він надає сил, особливо чоловікам.

А потім своє вміння могли спробувати всі охочі. Туристка зі Львова Юлія Попова отримала за це приз - пляшку вина з лімітованої серії. Кажуть його зробили з винограду минулорічного "топтання у діжках".

Вирішила не втрачати такої можливості і закарпатська журналістка Алла Хаятова, колишній прес-секретар міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова. "Я давно міряла про таку можливість - і нарешті вона для мене здійснилася, - каже Алла. - Відчуття неймовірні, це дуже класно – всім раджу спробувати хоча б раз!" 

Мукачево.net

Коментарі

С
Сергій

Ну якщо ТАКІ дівчата і незаймані.....то я радий за Берегівщину! Шансів мало, але всякі дива у цьому світі трапляються!

І
іван

А шо перед тим були у гінеколога і довідку принесли що вони незаймані???

Т
толя

файні дівчата

M
McMurphy

Ви що їх провіряли перед фестівалем шо називаєте їх "незайманими"???

Читайте також