Як обрати найкращі міжкімнатні двері?

20
0

Купити дверне полотно сьогодні можна легко в будь-якому магазині будівельних матеріалів або фірмових салонах компанії.

Також все більше клієнтів звертають увагу на можливість замовити міжкімнатні двері безпосередньо у компаній, які виготовляють даний продукт. По-перше, це зручно, по-друге - кожне полотно виготовляють саме для вас. Компанія TERMINUS вже більше 15 років виготовляє міжкімнатні двері, які відрізняються якістю, міцністю, стильним дизайном і відмінними експлуатаційними характеристиками.

На що звернути увагу при виборі дверей?

Перш за все потрібно визначити розмір отвору, куди незабаром буде проведений монтаж дверного блоку.

Таким чином ви будете розуміти яка конструкція вам необхідна: одностулкові дверні полотна або двостулкові. Безсумнівно, дуже важливим є матеріал вироби, це може бути як натуральна деревина, шпон цінних порід дерева, покриття з штучних матеріалів, емалеве покриття. Ще важливо щоб стулка дверей мала необхідну товщину, адже занадто тонкі дверей не будуть захищати від сторонніх звуків, а надто велика товщина робить полотно важким.

При виборі міжкімнатних дверей важливо пам'ятати про головну функцію - розмежування простору. Двері - важливий елемент приміщення, вони доповнюють загальний вигляд інтер'єру і створюють загальну картину. Треба пам'ятати, що двері повинні гармонійно підходити як до стін, так і до підлогового покриття. Також вони можуть доповнювати колір і забарвлення меблів, яка знаходиться в будинку або квартирі.

Головні тенденції

Як би не старалися дизайнери, врахувати всі побажання щодо облаштування будинку дуже не просто. Важливо все ж зупинитися на тому, щоб атмосфера вашого будинку була комфортної і налаштовує на відпочинок і релаксу, коли ви вдома. Нічого не повинно дратувати, відволікати і псувати вам настрій. Що стосується дверного полотна візьміть до уваги те, що якщо вам потрібні легкі і непомітні двері - це світлі полотна, в ніжних тонах.

Що до стилю, то зараз популярністю користуються двері у класичному стилі, двері лофт, неоклассика, модерн та багато інших.

Більше світла забезпечує полотно зі вставками скла.

Якщо ж хочеться більше камерності, акцентів і статусності - зробіть вибір на користь темних відтінків.

Не забувайте, що всі вироби від компанії TERMINUS мають гарантію на 5 років, а також у нас можна замовити послуги з установки дверного блоку і підбору фурнітури.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також