Як обрати перукарську техніку для салону — що варто знати барберам початківцям?

14
0

Чудова можливість почати свою професійну діяльність приносить багато приємних емоцій, але вона також пов’язана з різними потребами для початку роботи. Актуальні з них — яким має бути набір інструментів, як правильно вибрати кожну окрему деталь та на що звертати увагу під час придбання всього необхідного.

Безумовно, вам знадобляться професійні машинки для стрижки волосся, різноманітні аксесуари, якісні ножиці, а також ще кілька дуже корисних інструментів. Саме про це йтиметься в цій статті.

Як вибрати все потрібне: професійні машинки для перукарів та інші речі, які знадобляться кожному барберу

В комплекті щоденних інструментів майстрів салонів має бути все необхідне, щоб барбер мав змогу забезпечувати себе якісними та практичними інструментами для будь-якого завдання. Першими в переліку будуть обов’язково професійні машинки для перукарів. Головний біль для вас можуть викликати ціни на спеціалізовані перукарські інструменти, проте ви завжди можете придбати все потрібне в магазинах, які пропонують продукцію безпосередньо від виробників. Таким чином кожен початківець може значно заощадити свій бюджет на придбання інструментів.

Спочатку ознайомтеся з переліком речей, які вам точно знадобляться для роботи в салоні:

  1. Обов’язково варто вибрати надійну якісну машинку. Краще вибирати моделі провідних в цій галузі брендів: Ga.Ma, BaByliss PRO, Wahl та інших відомих виробників, що спеціалізуються на виготовленні таких інструментів. Далі подивіться, як вам буде зручніше працювати, адже можна купити машинку акумуляторного чи дротового типів живлення. До речі, є універсальні рішення, що працюють тим та іншим методом. Проте в такому випадку варто звертати увагу на час роботи інструмента, його потужність. Не нехтуйте всіма характеристиками, порівняйте кілька моделей для успішного вибору. Окремо замовте аксесуари до машинок, якщо вони не входять в набір.
  2. Завжди в пригоді буде професійний тример для бороди. Виконати якісну окантовку — завдання для цього інструмента. Він дуже корисний, зручний, простий та компактний. Існують моделі без дротів, а головне — вони всі швидко заряджаються. Отже, додайте до вашого переліку тример для окантовки обов’язково.
  3. Не обійтися барберам також без шейверів для стрижки. Вони необхідні для виконання якісного догляду за бородою. Це компактні та зручні інструменти, які мають бути серед ваших інструментів. Професійний шейвер — запорука задоволення клієнтів та комфорту майстрів.
  4. Завжди корисними залишаються ножиці. Економити тут не варто. Краще купуйте професійні високоякісні моделі від провідних виробників.
  5. Все інше — це аксесуари та додаткові допоміжні речі, без яких буде неможливо працювати, але вибирати їх простіше (це все від гребінців до спеціального одягу та косметичних засобів — тут вам краще спиратися на власні уподобання). Не забувайте про засоби для дезінфекції!

Власне, з наявним списком ви можете вирушити в гуртовий магазин, проте не факт, що там ви матимете змогу купити шейвер таких виробників як JRL чи Moser. Отже, купити брендові інструменти не витрачаючи багато часу зручніше в спеціалізованому магазині для барберів Barber Hub. Тут кожен початківець може дуже вигідно придбати дійсно фірмові товари за комфортними цінами.

Вигідна можливість купити машинку для стрижки професійну та все необхідне в маркеті Barber Hub

Асортимент інтернет-магазину barber-hub.com.ua сподобається кожному майстру, а початківці тут можуть придбати за комфортними цінами всі необхідні товари для своєї роботи в салоні в перші часи. Барбер Хаб — спеціалізований маркет, постачальник оригінальних товарів, який пропонує дуже великий вибір фірмової продукції. Ви можете купити машинку для стрижки професійну всіх відомих брендів — Ga.Ma, BaByliss PRO, Wahl, JRL і Moser за розумною ціною, що стане додатковим стимулом для роботи. Заощадивши гроші на шейвери, тримери й машинки, ви можете придбати інші корисні речі — косметичні засоби, аксесуари, якісні ножиці. А тому не варто баритися — краще вже зараз перейти на сайт Барбер Хаб та зробити замовлення, яке швидко буде доставлено!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також