Як Ольга Фреймут інспектувала Хуст (ФОТО, ВІДЕО)

25
12

У вівторок, 1 листопада о 22:00 в ефірі 1+1 вийшла перша програма нового сезону телешоу Інспектор Фреймут з відомою білявкою.

І першим у списку міст, які пройшли перевірку журналістами на чолі з Ольгою Фреймут, став закарпатське місто Хуст.

Перш ніж завітати до міста зі знімальною групою 1+1 Ольга Фреймут відправила у місто своїх агентів, які попередньо проінспектували місцевий вокзал, пологовий будинок. Крім того, ведуча познайомилася з міським головою Хуста та побувала на закарпатському весіллі.

Дивимося усю програму, яка триває понад годину. Її знімали у вересні.

Коментарі

П
Правда

Ну нахрена мені, нахрена той фонтан у центрі, якщо вдома нема чим руки помити? І що, у фонтані душ приймати??? А що Фреймут показала не так? ВОКЗАЛ-"БОМБА", пологовий -- "бомба", будинок із фекаліями -- "бомба". а меру приємно жити серед того гівна? і не тільки меру, бо там і рівіс і лунченко і інша " периферійна е л і т а "

В
Василь

У нас токарський по 200-300$ бере за роди

Б
Берегово

Молодець Фреймут!!!Ну , в пологовому у вас бардак!!!!Без води ,зате з тряпками вживаними....як таке керівництво може дозволити...Відділення має бути стерильним...Хуст по повній опозорився на всю країну...А "філолог"-окрема тема...Ганьба!!!

С
Стьопа

Заслужений вчитель України з української мови говорить "лівша" і "лавочка". Ганьба!

М
Мар'яна

Оля,молодець! Приіздайте в Мукачево в пологовий будинок

ДФ
До фери

100% правий

Я
яяя

хуст лох! вуйки

Ф
Фері

Причом тут Київ?Што Київ каже шпріци тупо на мусорку кидати чи што? Ми є немза і жеброта - срем там де живем і заслуговуєм на те шо маєм. От і фініш!

Р
русин

в Києві роди в часній клініці від 75 000 грн і звідки простим людям гроші взяти ...? Вибачте люди але слухати таке неможна без емоцій

Р
русин

кончена зробити щось неможе . а людям мозги парить

Р
русин

закон знає. нехай скаже за що людям купити все нове!!! в Київ нехай чеше

МЛ
микита лис

а тепер най іде у кійов та покаже ганьбу украіни

Читайте також