Як озброєні бійці Правого сектору заблокували комплекс "Антарес" у Мукачеві. Ексклюзивне відео

25
65

У розпорядженні Mukachevo.net опинилися ексклюзивні кадри як бійці Правого сектору займають позицію на вулиці Лєрмонтова у Мукачеві, блокуючи вулицю.

З відео помітно, що бійці добре озброєні та підготовлені.

Саме з комплексу Антарес, яке належить родині народного депутата Михайла Ланя, розпочалися жорстокі розбірки у Мукачеві з перестрілками та вибухами.

Більше про те, як розвивалися події, читайте у ексклюзивних новинах Mukachevo.net:

Усі подробиці розбірок з стріляниною в Мукачеві. Ексклюзивні фото та відео з місця перестрілки

Оточення нардепа Ланя та Правий сектор влаштували блатні розбірки з стріляниною в Мукачеві (Постійно оновлюється, ФОТО, ВІДЕО)

Результат розбірок з стріляниною у Мукачеві: 9 поранених

Траса Київ-Чоп на виїзді з Ужгорода перекрита через перестрілку в Мукачеві (ФОТО)


Mukachevo.net

Коментарі

В
Владимир

Мукачево-тихий спокойный город(был).В этот зал ходит заниматься моя дочь после перелома. По субботам в том числе. То ,что произошло, в любой стране мира называется терроризмом. С террористами не договариваются , их уничтожают всеми возможными способами. А предпосылки - контрабанда сигарет, причастность милиции и так далее дело в данной ситуации десятое.

.
...

правий сектор уйобки йебяни яки прийшли ришати проблеми з блюком переборщили дуже з мирним насилениэм,томушо там сами зеки и найомники за бабла..и йим всьоровно на всих.а наш любимий депутатик блюк давно уже робить шо хоче..всьо под ним прокуратура мусора чорний ринок ..нухис ..всьо держиться в руках мафийи повнейшої...вин йих зисть но недасть соби улисти на голову и положит йих усих..но проблема в том шо буде страдати простий закарпатський народ...вси структури подняв урод..налипив блокпостив вси на нервах..подивимось шо дальше зробить месний авторитет

ДА
до аноміма

дуже гарно сказано, але шкода що не всі цього розуміють

В
Варошський

Мукачовці жиньте нах... тих галицьких зайд. Треба срочно перекрити перевали

А
Аноним

Знаете в чем разница между вами и бойцами Правого Сектора?Вы сидите здесь и возмущаетесь, говорите, а они в это время действуют.И что бы вы не говорили здесь, им плевать на это.И они в конце-концов будут выше вас.А вы и дальше будете сидеть дома и обливать говном всех людей, пытающихся добиться справедливости. Почему они пошли против закона?Да потому что закон ничего не делает!Наркотики продаются везде, и что?Прикрыли хоть одну точку?Да ничего подобного.Если бы правоохранительные органы действовали так как писано Законом, то ничего бы здесь не было.Ну а Правый Сектор действует наиболее действенным и быстрым способом, и хочется пожать им руки за то что пока другие ничего не предпринимают, они действуют.И пусть так будет в каждом городе нашей страны, лишь бы она стала чистой.

ДЧ
До чупринки

Лікуйся пий якісь таблетки звернися до лікаря

ЩМ
щодо Маріуполя

Дурнику, в Маріуполь Правий Сектор та ВСУ на танках увірвалися, а в Мукачево на авто. Різницю уявляєш? Те, що в вас кулемети у кожного закопані, то круто і бажаю вам успіху.

Д
Джон

руки по локті в крові у блюка, ланя і їх братії. Псам і смирть писся!

R
Rotebal

чупринка ты конченый бомж,гори в аду уебок вместе с своим правым сектором!!!! у нас до етого было все хорошо,все спокойно ходили, а изза таких айтов ебаных как ты все рушится!

Ч
Чупринке

Не надо пи@деть мы все видели по видео как все начиналось. Ехали нагло на джипах по встречной полосе, с пулеметами, стрелять начали практически сразу, это не защитники это обдолбанные правосеки которые захотели запугать Закарпатцев. Но это не Мариуполь, тут умеют постоять за себя и у каждого в горах уже закопан пулемет.

ДЧ
для чупринка

Помолися Богови, най тобі дасть хоть мало розума. Як ви вже достали, тупі майдауни своєю брехнею!!!

ХЗ
хлопака з Ужгороду

Україна це Європа? пхахахахах

Ч
чупринка

Коротко про те, що сталося у Мукачевому. Бійці "Правого сектора" приїхали до спортивного центру, який належить регіоналу Івану Ланьо (кримінальне прізвисько "Блюк"). Надійшла інформація, що в цьому центрі на гроші Медведчука (а отже Кремля) тренують бойовиків для створення "Закарпатської народної республіки" та зберігають зброю. Там наших хлопців уже чекали бандюки і міліція - це була пастка. Бойова група ПС кинула димові шашки і прорвалася з оточення. По них відкрили стрільбу з гранатомету та стрілкової зброї. Друге кільце бійці ПС прорвали з боєм. Двоє наших загинули, ще четверо отримали поранення. Зараз група ПС відійшла у гори, де їх оточує міліція під керівництвом бандитів (чи бандити під керівництвом міліції). Командир групи запропонував своїм бійцям, які захочуть цього, здатися - усі відмовилися. Зараз хлопці приймають останній бій, як це часто робили наші предки і попередники, борці за Українську Самостійну Соборну Державу. Слава Україні!

ДТ
для Тарас

Йди нах за перевал разом з своїм Бандером недоробленим, уроде рагульський.

О
Олександр

Які тут можуть бути дискусії, коли приходять люди із зброєю? Та і людьми цю сволоту назвати не можна. Завтра кожен візьме у руки автомати і буде лобіювати свої інтереси. Що це таке? Як це розуміти? Правий сектор приїхав туди, аби вимагати щось!!!! На якій підставі? Як мають реагувати правоохоронці на озброєних людей? Жертв із них роблять. Завтра ім хтось буде заважати вони у хату до когось зможуть зайти і помахати там зброєю!! Бо правому сектору щось не подобається!! Вже дістали!!!! Ніхто на Закарпатті не допускався до такої "сволотності"! Ніхто не взяв на себе право брати зброю і йти робити незаконні рейди!!! Ви всі тут притягуєте політичні мотиви, чи минуле Ланя. Але жоден із Вас не подумав, що там могли б бути діти. Невинні люди. Прості перехожі????І якась погань приїджає серед білого дня з гранатометами??? Там!!! у асфальт їх нараз закатати!!! Ярошу яйця відрізати за подібні провокації!!! Прошу подумати,як Ви б ставились до покидьків з ПС,якщо б у спорткомплексі була б ваша дитина?

Т
Тарас

Дивлячись по коментарям, можна впевнено сказати що пише тут основна маса тролів як і будь де на сайтах українських ЗМІ

О
Олег

В Закарпатье судя по комментариям огромное количество здравомыслящих людей

С
сандро

одні критикани зібралися...жаль,так і будемо нити завжди.

С
сандро

тролі відробляють гроші.

Т
Тарас

Незнаю що сказати процю ситуацію в Мукачеві бо ще нічого толком не ясно, а от всякі пі*ари проросійські на сайті мукачева йсе ппц, шо ви тут підстилки Яника і Путіна забули? В кацапію валіть!

D
Death

З терористами переговорів не ведуть.Знищення.Така світова практика.

А
Акула

І усі часи революції (майдауни) під найкрасивішими лозунгами організовуються деструктивними людьми - ДЕГЕНЕРАТАМИ. А усілякі романи з толями ведуться на жидо-бандерівську пропаганду.

ДР
Для Романа 20:16

Немає!? Іх там приблизно п'ять!! Просто вони не піаряться на крові!

ДР
для Романа на 20:16

Народ організував Майдан? Ти насмішив хлопче. Розвели таких як ти лохів америкоси з олігархами на кшталт Бені. А ти й через рік не можеш цього зрозуміти. Мабуть ти тупенький?

ЗС
зі Слов'янська

цікаво було почитати коментарі на місцевой говірці, приємно здивований, що люди її використовують навіть для спілкування в мережі. Ну і ще приємно здивований що закарпатці не майднуті в своїй більшості.

Д
Днепр

Роман, тебя санитары разыскивают. ПС это боевики, создаваемые штатами для свержения януковича и установления нацистского режима. Их готовили на западной укре и в приебалтических странах, наливайченко - агент цру наведывался к ним на тренировки, встречался арошем, есть видео в ютубе. майдан это классическая цветная интервенция сша в другие страны, для ее колонизации и подчинения. Народ укры ходил на выборы и выбирал януковича, а кучка в 0,01% состоящая из бомжей, алкошей, наркоманов и правосеков проплаченная посольством сша - это не народ украины

ДС
До сторони правди

Правда у тому, шо якісь бики з автоматами і гранатометами прийшли наводити порядок не так, як пише закон, а так їм хочеся. Завтра намалюються ліві сектора, зелені, просвітлені, суперправі, і каждий буде з гранатометами биковати по улицям ? Най бикують у Києві. Най ідуть у міліцію, поліцію, прокуратуру і борються із злодіями по закону. Вся влада у них - най Ярош іде у міністри МВС. Сачка най кладуть начальником УМВС. Айбо ту буде держва, а не бики. Но ТАКОЄ!!! Беспредел хуже 90х. !!!!

А
Алена

Сдохните, нацистские ублюдки!!!

Д
Днепр

Что то они рано начали, закон о согласии на трансплантацию органов же еще не приняли

НС
на стороні правди

звідки стільки підарасів у коментах? мінстець ліг під авакяна? А жирне фейсбучне чмо ще до цього часу не в курсі ,що "озброєні бойовики" - це бійці ПС, які скоріш за все побували на фронті і понюхали справжнього пороху війни ...

ГД
Голос Донбасса

Ну что не нравится когда стреляют? Вы думайте что мы в восторге когда ваши дети и мужья в нас стреляют? Господи,дай им все на собственной шкуре испытать. Может тогда до них дойдет,что не с российской армией их родственники воюют,а с такими же людьми как они сами.

P
Pavlo

Выдержка из газетной статьи за 2009 год - "В 1998 году один из авторитетных бандитов Мукачева по кличке «Кози», (в миру Иван Винер), посадив в свой автомобиль «Mitsubishi Galant» нынешнего депутата Закарпатского областного совета Михаила Ивановича Ланьо (в криминальном мире отзывается на кликуху «Блюк»), уехал с ним по своим бандитским делам. В тот же день Ивана Винера нашли застреленным в своем автомобиле. По подозрению в убийстве был задержан Михаил Ланьо, но по истечению трех месяцев его выпустили. К освобождению реального подозреваемого приложили руки начальник Мукачевского городского отделения милиции Виктор Иванович Чепак, ныне начальник УМВД в Закарпатской области, генерал-майор, кум Виктора Балоги, и сам нынешний глава Секретариата президента Украины, в то время занимавший должность мэра Мукачева. Сегодня «отмазанный» Балогой депутат Закарпатского облсовета Михаил Иванович Ланьо, ранее судимый за изнасилование, является послушной марионеткой руководителя Секретариата президент

Р
Роман

Майдан організував народ України. А ПС просто бренд, який створений Путіним для контролю майдану. Серед Небесної сотні нема жодного члена ПС! Їх під час стрілянини не було!!!

У
Ужгородець

Шановна громада, висновок один із України треба втікати жити у демократичні країни, де панує закон і порядок, а не клани мафіозних угруповань!!!!!!!

ДР
для Романа 19:59

Ха-ха-ха. І тут Путін винуватий? Неборе, в тебе в голові гівно, а не мізки...

Р
Роману

Єврогеймайдаун організувала РФ чи Піндостан?

Р
росвигово

хто би шо не говорив. но тот Блюк народний депутат з кримінальним минулим. Невже це ніхто не знає? стільки років усі знають місцеві і за кордоном, де вони бандюки усі легалізовали собі фірми, щоб легально рекетом займатися. А це до цього ішло. Наступили одне одному на граблі, айбо страждають невинні люди. Мирне Закарпаття має бути мирним, як завжди. Не треба нам ані чужої ані свої війни. Як одні так і інші най вирішують між собою стосунки подалі від населення.

Й
Йвжі

То што ланьо бандит то ми знаеме, но до чого туй міліціонер нашто у них стріляти??? Серед них є і Герої України і ті што войну пройшли! То все для того аби туй учинити войну. Главное не ставати ні на чий бук бо буде протистояння! ПС мае здати оружие, а банда ланя сісти у тюрму вони тоже сторона конфлікту.

G
ggg

Це все прокляття та сльози мирних жител1в Донбаса.Хоча ми Закрпатц1 1 не винн1,но нас рахуют Западенцями, 1 наших дуже много в 128 бригад1.не дай Бог, но все може бути 1 тут, воно помали розгортаеться.Побив би 1х БОГ цих ол1гарх1в 1 пол1тик1в ,за грош1, що вони розгорнули ?

S
Stas

Тимайтеся хлопці !!! Слава Україні!

І
Іван

Для 456, я сказав що 95% оточення Блюка-бандити! І це вам скаже більшість чесних людей

М
Маша

Да правил сектор находится...а бандюка вперёд ми будеме дали их кормити

Р
Роман

Тільки не піддавайтесь на провокації! Ясно, що без Ху..ла тут не обійшлось. Все сплановано для дестабілізації ситуації в на Закарпатті. Путлер так і мріє про Закарпатське придністровя, автономію чи особливий статус. В рамках цих задумів все і відбувається. Ну а ви, що хотіли щоб освободителі прийшли!? Так все і починається: ніби свої ніби проти своїх і тд. ПС тільки бренд для таких задумів. Нам головне зберегти мир.

І
Іван

Ми за наркотики які дають нашим діточкам. Слава Ланьу! Не треба нам порядку, ідіть вон правий сектор, у нас коло каждої школи продають наркоту, і міліція то видить бо Ланьо грошей не шкодує для міліціштів. А чого люди-бандити нападавуть на "чесного" Лань? До речі він перша людина яку заарештували під час свого весілля!!!!!!!! За изнасиловання!!! Браво Мукачево, захищаєме Михайла Івановича бо більшість ми такі як і він!

ЩЦ
Що це ???

Сьогодні на Антарес, а може завтра на ГІД, якщо їм щось не так, потім на Барву. Що буде далі??? Майже як при Януковичі. Совпаденіє?

Д
Дюрьо

Засилля жидо-бандерівської мафії - закономірний наслідок єврогеймайдауну.

1
132

Хто такі правий сектор щоб порядки наводити, вони що представникки влади? В нас все добре нах....від нас у себе порядки наводьте....суки ...гниди вас би бля...розстріляти як псів .....

П
Підтримай

Закарпаття БЕЗ ВІЙНИ !!!!!!!!!

В
Влад

Правий сектор-це не легальна банда, яку пора давно було лiвiдувати.

ТО
Так оно і є

Кстрілявуть сих, асамі тоже самоє начнуть робити, аби щи не хуже, по у нас к ПС сама алкашня воняча яка робити них.я нехоче.

М
Майдаунам

Свiдомi пiдери! Йдiть нах за перевали разом з правим сектором! Вам тут офiцiйно не радi-це факт!!!!

1
123

нацики йобані, нахуй з закарпаття, мацкалі дали їм звіздюлей на сході, то вони сюда приперлись, бігають по городу з автоматами, фашисти

С
Слава

І давно дозволено по вулицям ходити зі зброєю? По словам Яроша на правосеків напали люди Ланя. Правосеки втікли до Антареса. Зброю по дорозі взяли, чи може так озброєні і були? На рахунок Ланя я нічого не знаю, но Правосеки в нашому місті - 70% зеки і бандити. Якщо Ланьо теж бандюк, то виходить банальна спроба розподілу території. Гнати в шию треба всіх подібних.

Б
Бррр

ПС на территории садика в с. Лохово

1
111

Дивлюся як боєць із правого сектору цілиться . А чому не Сході воює, чому ловлять по селах людей і відправляють на фронт, а вишколовані бійці Правого сектору ціляться в мирних людей на Закарпатті? Чому? Чому?

П
Перечин

Закарпаття гниє з мукачева там кобло "героїв України" ланів,балогів ай других уро....в, а правий сектор розворушив то кобло...я за кідь дашо поміняться, а то достали ті кровосісі.

1
123

скорее бы войны все закончились. Надоели

4
456

А хто тобі сказав що вони бандюгани - оточення народного депутата Михайла Ланя ?

S
Somebody

Ійой, Іштенем! Правасекі їдять "спортсменів" блюка! СМАТРЕТЬ ВСЕМ! Ганьба правасекам! Слава народним депутатам!

1
111

туй порядка не буде докіть мафію не перестріляють а ті ко каже шо не так тих кормить мафія - а она туй всяде у міліції у прокуратурі - бидлячое мукачево

1
123

Чого Правий сектор бандюками не називали коли революцію на майдані робили і ОДА захватували, тоді вони були герої......

К
Котя

Уйобки йобані!!!

O
ol

ююю 100%

Ю
ююю

Дурное Мукачево буде іти за мафію до кінця/

I
Ivan

Ви напишіть хто їм дав такий відпір шо правий сектор повтікали????Якшо міліція потім приїхала!!!

Читайте також