Як патрульна поліція затримувала очільника міграційної служби Закарпаття (ВІДЕО)

10
20

Коментарі

А
Алекс

Такое впечатление,что наши чиновники живут в параллельной реальности.Всеми своими поступками они подтверждают ,что власть создаёт законы для простолюдинов ,дабы они не путались у них под ногами...Ну и в конце концов ,может у него тройное гражданство а у нас запрещено только двойное??

Р
Руслан

Ніякого криміналу тут нема. У Німеччині можна за 100 Євро здати на права і не мати при цьому громадянства. А європейські права, думаю, хотів би кожен мати.

R
ri0

Навіщо ще модерацію коментів проводити, навпаки плюсом була б свобода слова. Начебто й цензури нема, але ні, треба ж доводити в черговий раз, які в нас ЗМІ продажні. Якби хоч вам зарплату нормальну платили, а так дупи надриваєте за копійки. Видаляю вас із закладок, краще "Панораму" читати буду.

R
ri0

Скоро взагалі статті будуть ні про що. Хтось в Паланку пукне, а в Подгорянах скажуть, що всрався. Не щоб розвиватись, в мукачево.нет годинникова стрілка в іншу сторону ходить.

1
123

це що всі коментаріі пишуть його родичі??? Він такий собі з іх слів честний ,,м'який і пушистий" !!!

А
Андрій

Який тупий "правдоруб". Якщо людина не надала згоди то лице людини "закрашують" - це все в рамках закону! Можуть також змінити голос але в даній ситуації це не потрібно. Є одне "НО" якщо це знімав би простий громадянин, не поліцейський не журналіст, а простий громадянин то спокійно можна викладувати в ютуб з лицем! Якщо коротко то людину яку знімають має стільки прав скільки людина яка знімає, це особисте життя кожного і вони знаходяться в громадському місці. Я це веду до того що в 2012 році були на басейнах в Нірки, знімав дітей на камеру. Тут підходить наш мужик та каже якщо викладеш в ютуб то я тебе засуджу.. добре кажу я викладую, він був з якоюсь дівкою. Прикиньте був суд:) він програв, потім подав на апеляцію бо він не хоче щоб його було видно.. Найшов я того мужика в соцмережах і... він одружений тільки не з тою яка на відео. Зв'язався з його жінкою тупо показав відео, а вона оказалась при грошах - його тесть викопкав свого зятя)) Мужик програв і апеляцію.

С
Стас

Для правдоруба Хай вб'є і про нього не писати .Він здійснив правопорушення про нього (правопорушення) потрібно висвітлювати в ЗМІ.

О
ооо

правдоруб сам мудак! Почитай закон а тоді п...ілікай!

П
Правдоруб

А який МУДАК дав право висвітлювати цей ролик про людину без ЙОГО ДОЗВОЛУ в засобах масової інформації??? ЦЕ ЩО НЕ / ПОРУШЕННЯМ ПРАВІ ЛЮДИНИ. ЦЕ ЩО НЕ Є ВТРУЧАННЯМ В ОСОБИСТЕ ЖИТТЯ ГРОМАДЯНИНА??? Ви що взагалі совість втратили???? Та хоч 100 разів він НЕ НАДАВ правдиву інформацію, хоч 100 назвав різні адреси!!!! ВАШЕ яке діло????

Л
Ласло

То,що Михайлишин не хамив і чемно себе поводив-плюс.А ось то,що державний чиновник такого ранга свідомо порушую Закон України"Про громадянство України",який за функціональними обов*язками сам особисто забов*зан дотримуватись норм Закону-це великий мінус.Для пересічного обивателя Закарпатья-це дрібниця,але не для керівника державної структури,правда-мафіозної.

К
кіш

А что он такого сделал-то? Нарушил ПДД, не отказывался от уплаты штрафа,не хамил,вежливо разговаривал с полицейскими - вполне адекватный человек и ситуация стандартная, а многие почему-то преподносят это как вопиющий факт. Не понятно. Вернее, вполне понятно, что это "заказуха".

К
Кіш

А что он такого сделал-то? Нарушил ПДД, не отказывался от уплаты штрафа,не хамил,вежливо разговаривал с полицейскими - вполне адекватный человек и ситуация стандартная, а многие почему-то преподносят это как вопиющий факт. Не понятно. Вернее, вполне понятно, что это "заказуха".

М
Мункач

та у нас половина верховнойи рады маэ по 2 3 паспорта та што типирь потовчи ци шо закляли бы ся

С
Степан

Нова поліція замісь того , щоб ловити продавців наркотиків під школами Ужгорода перетворилась на ДАІ і займається дешевим піаром!! Ми платимо податки не для піару поліції , а для реального порядку в місті!

N
Noname

Щось мовчить чоловік матюк. Некоментує нічого хоча казав що за подвійне громадянство буде звільняти. Чи бабло перемагає зло.

В
Вася

Такого відразу на зону років на 10 і всемайно конфіскувати у тварини

О
Очільник

Очільник міграційної служби Закарпаття !!!!!! місце проживання- ПРАГА !!!СЛАВА УКРАЇНІ )))))

М
Міша

ну не хотів чоловік, щоб його впізнали. Знав, що піар буде. Видно, патрульні його впізанали. Місто маленьке...

Ж
женя

спішив в церкву гріхи відмолити.

С
Стас

Хоч нормально поводився водій.

Читайте також