Як патрульні Закарпаття допомогли дістатися пологового жінці, яка почала народжувати

6
7

Подія трапилася сьогодні, близько 14-ї години, поблизу Мукачева на трасі Київ-Чоп.

В Управлінні патрульної поліції Закарпаття розповідають, що до полісменів звернувся один з водіїв, який попросив допомоги обійти затори попереду, бо у його автомобілі знаходиться породілля, яка от-от мала народжувати.

Екіпаж зі спецсигналами не забарився та супроводив подружжя до пологового будинку в Ужгороді.

«Кортеж» з породіллею вчасно прибув до місця пологового будинку, де на жінку вже чекали лікарі.

Коментарі

Z
Zoltan

Bravo!

Д"
До "такі новини"

Ви дійсно вважаєте, що 99% адекватні ??? Ви з нашої сонячної системи ?

R
reX56

Що сказати, молодці!

ТН
такі новини

Звичайно приємно. Таких новин багато щодня, але їх не демонструють. Щодня відбуваються цікаві заходи в кожному місті - концерти, виставки, вистави, змагання, святкування і поліція щодня комусь допомагає, але про це не пишуть. Якщо уявити, що через 100 років хтось буде читати наші новини як архів, то вони будуть шоковані рівнем життя і особисто мені за це прикро, бо насправді 99% людей адекватні і постійно зайняті своїми справами в тому числі роблячи цей світ кращим. Я не кажу, що треба тільки позитивні новини давати в ефір, але має бути баланс.

Л
Леся

Канешно приємно читати,всюди у світі якщо є якась проблема,та звертаються до міліції і вона допомагає.У нас правда по разному буває,але там тоже люди.Я наприклад ніколи своїх дітей не лякала міліцією і вчила,що у випадку якоїсь потреби вони допоможуть.

П
Пийтер

Це краще ніж черги на кордоні та євробляхарі.

СЗ
Слуга Закону

Такі новини приємно читати ??

Читайте також