Як пацанчики в курилці: лідери "Слуги народу" сконфузилися через включений мікрофон (ВІДЕО)

10
19

Компроментуюче відео глави партії СН Корнієнка та голови фракції СН в Раді Арахамії опублікувала в соцмережі Оксана Дихніч.

Так під час візиту до Миколаєва, керівники партії "Слуга народу" забули про увімкнений мікрофон та почали "оцінювати" дівчину, яка пройшлася по залу.

"Баба рабочая вообще. Как корабельная сосна. ... Ну ты к Президенту ее заведешь, ты увидишь. Он ох*еет, подпрыгнет, выкурит все аи?косы.", — висловлювалися про дівчину керівники "Слуги народу".


Нагадаємо, нещодавно нардеп від Слуги народу Тищенко не зміг назвати скільки в Раді депутатів.

Коментарі

E
Ede

Ниже пояса здоровые,выше епнутые мужики...

.
...

73%-ний лохторат Зелі приблизно так само і спілкується, і понавибрали собі подібних. Зебобіки, де ви взагалі поховалися? Ще недавно мекали тут як баранці "Зееее! Зеееее! ЗЕЕЕЕЕ!!!"

S
strijko

Нимає часу думати за якісь там реформи, коли пацики такі проблеми вирішувуть... Точно ош людство загубить гроші та секс , кіть у копоні сидить мисля кого би обдурити і кому би вдути .

Б
баламут

Це вшиткой лупина. Президент америки Клінтон як влетів з Монікою ? І працював далі. Чому закрили кондитерську фабрику у Мукачеві ? Чому люди втратили роботу? Винен УкрКосмос та Зе. А батька нации спокійно це діло провернув. Фюрєр 07.28 в курсах чи ні?

К
Капустін

"Есть женщины в Раде Верховной, Нардепы теряют покой – Кто может быть бабой рабочей, А кто – корабельной сосной… За слуг они станут стеною, Аналу объявят табу, Коня на скаку остановят, В горящую прыгнут избу… Накажут они всех засранцев, Дороги построят в момент, Не зря, значит, курит айкосы На Банковой наш президент…"

М
Моніка

"#Я_ТЕБЕ_НЕ_СОСНА #Я_ТЕБЕ_НЕ_БАБА.

ШБ
Шандор бачі

А що ви хотіли? 73% де--ли,вибрали собі подібних і скачіть,вони навчать ваших дітей всьому що вміють,а що в них в мозгах і який інтилект, прослухайте ще раз розмову цих двох особей з підваротні....На Волині за якимсь Слугою бігали а він тікав: ДУМАЙ-те....

ПЗ
Попандопуло зі Львова

Ось українці 73% кого обрали!А я казав,що треба за нашого батька нації і сівочолого Гетьмана Порошенко!Бо що той Зеленскій для народу України зробив?А ось наш батько нації Порошенко зробив для українців долар з 8,50 до 29.00 гривень,Порошенко зміг українцям тарифи на комунальні підняті десь на 300% відсотків!Якщо той Зеленський зможе теж ще на 300% підняти комунальні і зробить долар вище 29 гривень,тільки тоді українці його зможуть поважати як Порошенко!!!

А
анна

чего хотите . мужичье . мозги ниже пояса

1
1

А что наше общество хотело? Сейчас возле домов стаи детей которые без матерных слов не умеют общаться, при чем надо орать, да так чтоб ещё и в соседнем районе слышно было, нет никакого стеснения, так как родители тоже так общаются и очень часто они не далеко на лавочке сидят, пиво глушат или ещё чего. Раньше пару десятков лет назад, при родителях дети стеснялись даже слово блин сказать, знали будет замечание, а сейчас все это вошло в норму, поэтому такому поведению нечего удивляться.

Ю
ю

какістократія....

Ф
Фюрер

Та це бидло з за гаражів.за своїм виглядом і розмовою.а тепер вони рулять ЗЕлохами котрі їх вибрали.

Б
Бачі

Поздоровляву 80% закарпатцю, які зробили сісю бідовану державу разом!!!

V
Volodymyr

Хочу нагадати же наша їбана область бола повністю за Зе лоха

В
Ваня

Я і не сумнівався в них вот вам 73%

С
спортсмен

ДОРОГИЕ ИЗБЕРАТЕЛИ 73% ЧЕМ ДУМАЛИ РАНЬШЕ ПРИДУРКИ ВЫ УКРАИНОФОБСКИЕ!!!!!!!((((((((

К
коменТАТОр

два брата - "акробата", криси корабельні. я в шоці, культура так і пре !

M
Martin

Ето полний п....ц:(?????>?

М
Михал

Красавцы.слуги блин.бидло.и так 90 процентов народа опщаеся.думають то норм

Читайте також