Як під Мукачевом ліквідували групу терористів, які тримали заручників та зброю (ФОТО, ВІДЕО)

8
9

Спільні антитерористичні навчання СБУ та Нацполіції відбулись вчора у Мукачівському та Берегівському районах.

За завданням учасники протистояли умовній групі диверсантів, яка захопила об’єкт та намагалася вивезти озброєння, погрожуючи підривом об’єкту і вбивством заручників.

У спільних навчаннях взяли також участь підрозділи Нацполіції, Нацгвардії, Держприкордонслужби, Держслужби з надзвичайних ситуацій, військові, представники органів державної влади, інші служби та відомства, інформують у СБУ. 

Всі навчальні дії проводилися в умовах максимально наближених до реальних з врахуванням усіх можливих потенційних небезпек. 

Як все відбувалось - у відеосюжеті. 

Коментарі

1
1

Удключiть телевiзори, хоть на 1 мiсяць. Коли люди будуть лем на базар ходити, на роботу,дiти у школу - не треба буде нич никому казати. Пiдете нахер з своюм патриотизмом - лем гай зашумить! Зазомбовали ушиток люд!

Д
до

медведчук боссссссс

В
Василь

"До "Васько" Поясніть мені,будь ласка,навіщо ваша ублюдочна рагульська влада на чолі з терористами Яценюк,Кличко,Пашинський,Парубій,Коломойський,Луценко і Порошенко влаштувала збройне захоплення влади в Києві взимку 2013-14 рр.? Які перед вами стояли цілі? - відділення Криму і Донбасу? Так ви,сепари рагульськi,цього домоглися і чесно заслужили свою 111-ю: "Державна зрада".

В
Васько

Як і ожидалося в основному путлеровська фігня лиш маячить у каментах, де в заголовку присутнє "СБУ". Чесно, в мене волося дибом вставало, коли читав предполагаємий план відділення Закарпаття(автономії) від УУкраїни ***росами. А тепер хоть понятно хто в основному пише каменти про недовіру владі. Підрив довіри до влади перша і основна ступень захвата любих територій. 2 роки тому у вас нічого не получилося, і тепер не получиться. Люди не такі дурні.

Д
доСерба

сомаре, тобі самому скільки заплатили? Використай гроші з розумом, сходи мрт зроби, всі симптоми путіна головного мозку.

С
серб

о в коментах заскиглили проплачені медвечуком псевдорусини-сепаратисти

ВБ
Вестник Бури

Время перемен приближается, и когда оно наступит, то ник-то не спасет нынешнюю власть капиталистов, когда власть будет брать в свои руки рабочий интернационал.

П
паомщик

Закарпаття давно нитак стоялоби киби не свободовці та бендеровці обходіть их нормальні люде они переростуть свою тулость

Ч
Читач

Більше схоже на те, що столична влада в регіонах відпрацьовує сценарії можливого суспільного незадоволення. Диктатура Януковича порівняно з поліцеською державою Вальцмана дитячі казки. Що не день - вбивство, грабіж, збройний напад, підпал, "хуліганство" зі зброєю, кинули гранату а бо ще щось...

Читайте також