Як підготувати велосипед до літнього сезону катання

7
1

Народна мудрість говорить про те, що санчата потрібно готувати влітку, а велосипед, відповідно – взимку.

Насправді, таке твердження абсолютно виправдане. Саме взимку, поки за вікном падає сніг, варто перевірити стан велосипеду і підготувати його до весняних та літніх поїздок.

Перебрати та змастити деталі

У чому заключається перевірка? Спробуємо розібратись в цьому питанні разом. В першу чергу, варто перевірити усі деталі, що труться і зношуються. Їх потрібно детально перебрати. Це і підшипники у каретці та колесах. Також варто обов’язково змастити кермову колонку. Не забудьте перевірити ще і стан тросів на гальмах, що особливо важливо для безпеки поїздок. Ще однією важливою запчастиною є перемикачі, з якими часто виникають проблеми. За допомогою солярки почистіть ланцюг, потім витріть його і змастіть маслом. Це усе можна зробити самостійно, без допомоги спеціалістів.

Іноді – краще не ризикувати

Якщо ви бачите, що стан велосипеду є поганим, то краще купити велосипед, до того ж постійно з’являються новинки з цікавими функціями та покращеними технічними характеристиками. Якщо ви зайдете на сторінку https://extremstyle.ua/ru/catalog/velosipedy-3, то будете приємно здивовані, як асортиментом, так і ціною велосипедів. Як бачите, купити велосипед в Києві – зовсім не проблема. Навіть найвибагливіший покупець без проблем зможе знайти для себе підходящий варіант.

Досить часто велосипедисти стикаються із проблемами з ланцюгом. Та не потрібно поспішати викидати його. Зазвичай, якщо ланцюг не розтягнутий, його ще цілком можна використовувати. Потрібно лише вимити його гасом, залишити трохи полежати в рідині. Після цього ланцюг можна знову встановлювати на велосипеди київ і відправлятись в поїздку.

Різна гума для сонячної та дощової погоди

Важливо також ретельно стежити за станом гуми для байка. Важливо не лише якісний велосипед купити, а і хорошу гуму. Для сонячної та дощової погоди краще використовувати різну гуму. Що стосується прокачування гальм, то це краще робити у веломайстерні. Фахівці зекономлять чимало вашого часу та коштів.

Коментарі

П
Правдоруб

Купуйте брендові велосипеди а не хлам китайський ось тоді й не треба читати подібну маячню.

Читайте також