Як підібрати килимки у вантажівку

6
0

Ви дуже важко працюєте. Подбайте трішки про свій комфорт. Обладнайте салон кабіни вашої вантажівки таким чином, щоб створити затишну та зручну обстановку. Щоб вам було легко й приємно працювати.

Від цього залежить не тільки ваш заробіток, але й безпека. Чим краще водій відпочив, чим комфортніше він почувається за кермом, тим безпечніше він веде машину.

Почніть з такого дрібного, але важливого, аксесуара, як килимки на підлогу.

Три комплекти

Відома приказка каже, що скупий платить двічі. У випадку автомобільних килимків ? це правда. Якщо ви хочете, щоб зимою в кабіні було тепло, а літом ? прохолодно. Бажаєте, щоб порохи не літала по всій кабіні, навіть коли ви рухаєтесь ґрунтовою дорогою. Якщо ви любите чистоту та порядок ? вам потрібно брати три комплекти килимів в кабіну.

Перший комплект ? на літо. Головна його задача ? боротись з порохами та теплоізолювати кабіну від спеки. Тому товщина виробу має бути середньою.

Другий комплект ? на зиму. Тут теж потрібна теплоізоляція. Але значно більша, ніж для літнього комплекту. Бо коли у водія постійно мерзнуть ноги, то рано чи пізно починаються хвороби суглобів. Й кар'єру потрібно завершувати. Том товщина має бути максимальною.

Третій комплект ? демісезонний. На весну, осінь та сезон дощів в тому регіоні, де ви найчастіше буваєте. Для України це ще майже вся зима. Краще брати гумові килими. Щоб можна було в будь-який момент просто струсити з них воду, не розводячи болото в кабіні.

Зносостійкий матеріал

Фактично вам потрібно обирати між звичайнісіньким ворсом, велюром та еко-шкірою. Тут все залежить від ваших фінансових можливостей. Ворс ? найдешевший. Але він служить не довго, швидко збивається в купу та погано затримує порохи. А еко-шкіра ? ідеальний матеріал. Виглядає стильно, служить довго, чиститься легко. Велюр знаходиться десь посередині по своїх споживчих якостях.

З гумою все дуже просто. Головне не помилитись з розмірами та конфігурацією. Якщо добре заробляєте, придивіться до гумових килимків з кольоровим логотипом автовиробника. Такі вироби виглядають дуже стильно.

Колір та фасон

Конфігурація килиму найсильніше відрізняється по типу коробки перемикання передач. Коли будете робити замовлення, не забудьте наголосити продавцю на те, що у вас ? "ручка" чи "автомат".

Колір радимо брати під чохли на сидіннях та штори. Зараз, здається, водії почали краще орієнтуватись в поєднанні кольорів. Вони вже не оформлюють весь інтер'єр під колір кабіни. А вигадують складні композиції. Наприклад, в червону кабіну беруть сині чохли на сидіння та чорні килимки з червоною стрічкою. Виглядає дуже гарно.

Ваша думка

Головне при виборі килима в кабіну ? щоб він подобався особисто вам. Так, складати "короткий список" потрібно виходячи з експлуатаційних характеристик. Але вже обирати конкретну модель потрібно інтуїтивно.

Ваша думка має вирішальне значення. Адже, якщо килим вам не подобається, ви постійно будете відчувати дискомфорт. А це неприпустимо для водія вантажівки.

Бажаємо вам щасливої дороги.

Джерело - https://www.trucker-boss.com/product-category/travel-accessories/kovry/

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також