Як підкреслити достоїнства фігури за допомогою парео

14
0

Щоб зробити пляжний образ стильним і яскравим, підкреслити бажане і приховати деякі особливості фігури, важливо правильно підібрати парео. Цей аксесуар багатофункціональний, стане в нагоді літом і навіть в міжсезоння. Віддайте перевагу цікавим принтам і штучним тканинам - ось критерії вибору оригінального недорогого аксесуара.

Парео цінується модницями як красива і корисна річ. Вона зав'язується більше ніж 30 способами і перетворюється в сарафан, шорти, спідницю, пояс, чалму ... Щоб мати можливість носити її в найбільшій кількості варіантів, зупиніться на прямокутній моделі великого розміру - 1 метр на 1.5 метра, наприклад. Такий аксесуар нескладно зав'язати з драпіровками і складками або навпаки - створити прямий чіткий силует.

Від матеріалу, з якого пошитий аксесуар, залежать нюанси шкарпетки і вартість. Так, дорогий варіант - з натурального шовку. Він виглядає ефектно і привабливо, підходить для пляжних вечірок і торжеств на березі моря. Серед недоліків - висока вартість, непрактичність при носінні: шовк легко мнеться, слабо тримає вузол. Варіанти з бавовни зручні і прості, захищають від сонця, не електризується і не липнуть до тіла, можуть служити також пляжним килимком. Найбільш затребувані моделі з поліестеру: вони легкі, швидко сохнуть, не мнуться, виглядають ефектно, при цьому коштують недорого. Різні варіанти парео представлені у відповідному розділі на сайті http://trade-city.ua/.

Щоб аксесуар підходив вам ідеально, визначте, що в вашій фігурі хочете приховати або підкреслити. Повним жінкам бажано вибирати або темні варіанти, або з витонченим малюнком. Невисоким леді краще підібрати модель з вертикальними смужками. Для дам з пишними формами також підійде парео з смугами, зав'язане по діагоналі. Важливо пам'ятати, що місце, де розташований вузол, привертає найбільшу увагу, тому не варто розташовувати його на проблемних зонах. Вибір парео в інтернет-магазинах допоможе підібрати варіант відповідно до побажань.

Не забудьте "узгодити" колір, малюнок парео і купальника. Уникайте поєднання різних за характером принтів в одному образі: гороху і квітів, Пейслі і "леопардового" малюнка ... Це зробить образ надто помітним, негармонійним, позбавленим смаку. Оптимальний варіант - однотонне парео і кольоровий купальник або навпаки. Лідери серед модних малюнків - леопард, екзотичні квіти, горох, смуги, східні мотиви.

Восени не відкладайте парео в дальній кут шафи - воно послужить в якості яскравого шарфа під пальто або тренч, як легка хустка.

Літо - час для сміливих експериментів і відпочинку. Допомогти і в тому, і іншому допоможе парео - багатофункціональний, привабливий аксесуар, який і коштує недорого, і стане в нагоді в різних ситуаціях.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також