Як працює сигналізація Ajax?

60

Обираючи охоронну сигналізацію для об’єкту, кожен хоче знайти надійні, функціональні та легкі в керуванні пристрої.

В цьому випадку варто обирати тільки перевірені моделі, які показали на практиці бездоганні результати. Всім вказаним критеріям відповідає система охорони Аякс, яка має безліч позитивних відгуків користувачів. Отже, пропонуємо дізнатися про неї детальніше.

Як працює сигналізація Аякс?

Перш, ніж придбати пристрої, варто дізнатися про особливості функціонування. Сигналізація Аякс являє собою надійну систему компонентів, які контролюються спеціальним хабом. Він є основою конструкції, до якої приєднані всі датчики. Вони ж відповідно контролюються хабом. У разі виявлення небезпечних дій, з хабу відправляється push-сповіщення або СМС на гаджет власнику об’єкту. Можливе сповіщення в телефонному режимі.

Захисні функції та основні характеристики системи Ajax

Складові, які забезпечують сповіщення є стійкими до впливу зовнішніх факторів. Зокрема, дії низьких температур, а також потрапляння вологи та пилу. Сигналізація Ajax також є функціональною. Вона може доповнюватися камерами відеоспостереження, детекторами, серенами, додатковими датчиками та іншими пристроями. Оповіщення може відбуватися різними каналами зв’язку: Wi-Fi, Ethernet, 2G/3G/LTE.

Комплектація охоронної системи Ajax

Базова система охорони Аякс складається з декількох компонентів:

  • датчик руху;
  • датчик відкриття дверей та вікон;
  • інтелектуальна централь (хаб);
  • брелок (забезпечує керування пристроями та має додатковий режим тривожної кнопки).

Важливо, що керування охоронними системами можна здійснювати повністю у віддаленому режимі. Для цього використовується фірмовий додаток компанії Ajax. Власнику доступно безліч функцій. Зокрема, активація безпосередньо охорони, перевірка стану пристроїв, налаштування роботи датчиків та інші опції.

Переваги охоронної сигналізації Аякс

Надійна охоронна система Ajax є одним з кращих рішень для різних об’єктів. Це обумовлено низкою переваг. Головню з них є якісне бездротове підключення, яке виключає необхідність встановлення кабелів та безлічі елементів кріплення. Централь може приєднуватися до електромережі та інтернету. Крім цього, користувачі вказують на ефективну роботу техпідтримки, орієнтованість функціоналу на клієнта, тривалий термін експлуатації, використання міцних матеріалів, стильний дизайн та легкість користування.

Підключення та налаштування сигналізації Ajax

Щоб система безпеки Ajax забезпечувала надійний захист, потрібно правильно встановити та налаштувати пристрої. Першим етапом є установка фірмового програмного забезпечення.


Потрібно створити акаунт, вказавши електронну пошту та номер телефону. В додатку реєструється головний елемент системи – централь. Далі в пристрій встановлюється СІМ-карта та виконуються налаштування. Необхідно встановити датчики та налаштувати «Кімнати» в додатку.

Скільки коштує сигналізація Аякс?

Вартість систем залежить від кількох факторів. Основними з них є тип пристроїв, які обираються для об’єкту, а також їхня кількість. Щоб дізнатися точну ціну та інші деталі, достатньо зв’язатися з менеджерами компанії-постачальника.

"Джерело: fopi.ua"

На правах реклами

Коментарі

Читайте також