Як правильно влаштувати систему відеоспостереження квартири, будинки та підприємства

23
0

Відеоспостереження – це ціла система, яка дозволяє спостерігати за всім, що відбувається на території об'єкту, що охороняється – будинку, квартири, офісу.

Завдяки своєчасному виявленню загроз та фіксації їх на відео, можна убезпечити територію від проникнення зловмисників або зафіксувати інші загрози.

Особливості створення системи відеоспостереження

Найбільш поширеним варіантом комплексного відеоспостереження є обладнання DVR та його підтип NVR. Головними їх перевагами є те, що в порівнянні з більш застарілими варіантами ці системи підтримують цифрові протоколи і можуть працювати з різними типами мереж, у тому числі по Інтернету. Останній варіант є найкращим і популярним. Замовити такі системи відеоспостереження можливо з монтажем та іншими опціями:

  • Розробка індивідуального плану встановлення камер відеоспостереження за доступною вартістю. Щоб правильно змонтувати обладнання, необхідно враховувати такі параметри, як фокусна відстань, роздільна здатність зображення, кут огляду.
  • Проведення аудиту для визначення найбільш уразливих місць, де відеоспостереження має здійснюватися постійно (наприклад, біля вхідних дверей до квартири, будинку або біля входу до офісу). Фахівці компанії виконують виїзд додому чи офісу. Вони також проводять консультації з відповідальним персоналом (охороною, яка здійснюватиме моніторинг даних) безкоштовно.

Створити систему відеоспостереження можна за допомогою дротового та бездротового інтернету. Другий варіант особливо актуальний у тих випадках, коли встановлення обладнання планується після здійснення ремонту у будинку чи квартирі. Це дозволить не прокладати додаткові дроти, через що може бути зіпсований інтер'єр. Бездротові пристрої монтуються за допомогою спеціальних елементів кріплення, які не вимагають серйозного втручання.

Усі камери мають бути підключені до відеореєстратора. Цей пристрій дозволяє розширити функціонал системи, а саме:

  • Можна вести архів.
  • Переглядати зняті матеріали.
  • Можна підключити додаткові датчики, які будуть сповіщати про тривожні події.

Відеореєстратор необхідно підключити до мережі. Таким чином, створюється система відеоспостереження у будинку, квартирі чи офісі. Своєчасна фіксація на відео зловмисників та їх злочинів дає можливість мати незаперечні докази у разі судового розгляду. Більше того, якщо використовувати охоронні сигналізації, то можна запобігти злочинам завдяки групі реагування.

Переваги замовлення обладнання у перевірених компаній

Замовляючи систему відеоспостереження в компанії Sheriff, Ви можете бути впевненими у безпеці себе та близьких, свого житла, офісу, складського приміщення. Сигнали передаються у найкоротші терміни: всього за 30 секунд команду отримують групи реагування, яку вони відпрацьовують за 4-7 хвилин.

Користувачі можуть замовити не тільки новітні камери та обладнання Sheriff, Ajax, а й додаткові пристрої для забезпечення безпеки:

  • відеодомофони;
  • тривожну кнопку (оптимальний варіант для офісу, магазину – сигнал передається на пульт охорони);
  • комплект відеосистеми із сигналізацією;
  • датчики руху;
  • пультову охорону для магазину чи офісу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також