Як правильно вибрати "розумний" годинник: три поради від експертів Stylus

11
0

Ринок персональної електроніки поступово захоплюють смарт-годинники.

Пристрої стають більш автономними, розширюється функціонал, збільшується діагональ екранів та знижується на розумні годинники ціна. Разом з експертами інтернет-магазину Stylus ми поговоримо про те, як правильно підібрати смарт-годинник і на які функції та можливості варто звернути увагу.

Визначаємося з потребами

Найперше фахівці радять визначитися з власними потребами та запитами. Адже асортимент смарт-годинників широкий та різноманітний, тому необхідно точно знати, який формат гаджету вам потрібен:

  • з круглим або квадратним дисплеєм;
  • з безелем або кнопками;
  • з можливістю тільки приймати дзвінки або здійснювати вихідні дзвінки
  • з ремінцем зі шкіри, силікону, сталі чи іншого матеріалу;
  • у сталевому корпусі або пластиковому.

Щоб наочно оцінити годинники, обов'язково відвідайте інтернет-магазин Stylus. У каталозі представлено кілька сотень моделей найрізноманітнішого формату. За допомогою фільтрів можна швидко відсортувати ті варіанти, котрі одразу не влаштовують за дизайном/функціоналом, і знайти свій тип.

Корпус та габарити

Коли з дизайном та необхідним форматом пристрою визначилися – можна переходити до вибору матеріалів та розмірів гаджета. Оцінюючи дані параметри, варто звернути увагу на наступні факти:

  • під діловий одяг купуйте класичний варіант годинника в металевому корпусі;
  • пластиковий корпус хоч і легкий, але не такий міцний як метал або кераміка;
  • обирайте моделі, в яких легко замінити ремінець. Водночас варто пам'ятати, купуючи моделі з класичними годинниковими кріпленнями, новий ремінець можна підібрати не тільки в магазині гаджетів, але й у фірмових магазинах годинників.

Для точного вибору діаметра годинника виміряйте окружність свого зап'ястя. Якщо вона знаходиться в діапазоні 15-18 см – ідеально буде виглядати годинник 38, 40 або 42 мм. На більші руки варто купувати моделі 44 або 46 мм.

Підбираємо необхідний функціонал

Одним з найскладніших завдань під час купівлі смарт-годинника є вибір необхідного функціоналу. Адже кожен виробник прагне виділитися на загальному тлі й додає у свої девайси фірмові технології та унікальні розробки. Недосвідченому користувачу, який вперше купує собі смарт-годинник, складно визначити, які функції корисні, а які – ні.

Експерти магазину Stylus підказали, які опції обов'язково мають бути в годиннику для його комфортного використання:

  • фітнес-інструктор. Набір датчиків та програмного забезпечення, що контролюють пульс, підраховують відстань, кроки, витрачені калорії;
  • управління сном. Дозволяє контролювати фази сну та нормалізувати біоритми організму;
  • пульт керування. Дуже зручно, коли за допомогою годинника можна управляти роботою різної техніки в оселі.

Смарт-годинник – не просто корисний гаджет, але й стильний аксесуар, котрий завжди на руці. Обираючи його, подбайте, щоб той відмінно виглядав з будь-яким одягом чи була можливість змінити стиль за допомогою нового ремінця. Тоді пристрій стане вашим постійним супутником у будь-якій життєвій ситуації.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також