Як проходить Бал випускників у Мукачеві (ФОТО, ВІДЕО)

3
6

Саме зараз, в Eventum Hall проходить ІІІ-й мукачівський Бал випускників-2017.

Свято для всіх випускників розпочали ведучі з корпорації свят «Чорій & Чигрик Production». Веселі танці та конкурси підняли всім настрій, а попереду ще багато цікавого.

Для випускників підготували смачний стіл, без алкоголю, різна закуска та фрукти. А також фотозону, на фоні якої кожен бажаючий може сфотографуватись.

Школярів привітає мер міста Мукачева Андрій Балога та спецгість Іван Navi.

Також, сьогодні оголосять короля та королеву балу, яких було визначено шляхом онлайн-голосування на порталі Mukachevo.net.

Нагадаємо, цього вівторка в центрі Мукачева відбувся загальноміський парад випускників, на якому школярі традиційно танцювали прощальний вальс.

Коментарі

DV
darth vader

ну ти і продвинутий, ужгородець. Но я все єдно знаю, що таке івент. А мене уже достали тоті новоутворення тіпа = відсотки, світлини, летовища etc..........

ІЛ
Ідейна людина

Дивився трансу в інсті - крутяк))) А давайте так Хеловін??? У клубах хеловін ніякий - музон відстій, люди не в костюмах, дизайн у клубах теж відсутній, а тут реально для дорослих таку тусу замутити) Я на хеловін у Львів завжди їду, бо там вміють тусити, а в Мункачі з нічним життям взагалі ніяк. Тут, хоча б з розмахом на Хеловін потусити всім містом)

K
ka

це всі випускники що були в мукачеві чи як?

D
ddd

по скільки грошей скидались?

ДУ
до Ужгородця

До тих пір поки до ужгорода непереїде жити один із Балог і нестане мером вам лише заздрити залишається Мукачеву.

У
Ужгородець

Все таки дуже крутий івент. Дуже шкода, що в Ужгороді такого не проводять для випускників :(

Читайте також