Як реформуватимуть медицину в Мукачеві розкажуть громадськості

11
20

Прес-конференція пройде у вівторок, 12 квітня.

У ній візьмуть участь начальник відділу охорони здоров’я Любов Мандзич, її заступник Ольга Гудачок, головний лікар Мукачівської ЦРЛ Ярослав Луп’як та головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Євген Мешко.

Початок 10:00. Місце проведення: Press Point (Мукачево, вул.Возз’єднання, 20, 3 поверх ТРЦ «Щодня»).

Акредитація за телефоном 0993112137 (Віолетта).

Коментарі

О
ОСОБА

ОЛЬГА-МОЛОДА РОЗУМНА З ДВОМА ВИЩИМИ ОСВІТАМИ ЖІНКА.ІІ ПОСАДА ВИМАГАЕ БУТИ МЕНЕДЖЕРОМ А НЕ ЛІКАРЕМ.ВОНА НЕ БУДЕ ЛІКУВАТИ.ТА В ЦІЙ СФЕРІ ПРОПРАЦЮВАЛА ДОСТАТНЬО І ПОНЯТТЯ МАЕ

М
Медик

Шкода,шо я мужчина, а то, щоб бути заступником, виходить досить мати 3класи церковно-приходської школи, штучне волосся, та довге плаття,і не потрібно вчитися 6 років та 2-3інтернатури! Реформа, йоп вашу шарашкіну кантору!

М
медику

ви ся просто не розумієте, вона дуже модня і хоче шоб на ниї усі никали, як на постамент, який тоже штучний.

М
Медик

Те що пані Мандзич начудила у Перечині, ще не всі знають. Але за які заслуги чи точніше на якій підставі посада заступника була вручена пані Гудачок. З анамнезу, даеа особа працювала чи то статистом, чи медсестрою в СЕС, а зараз вчиться заочно десь у якомусь філіалі західноукраїнського університету. Чи в міськвиконкомі настільки кадровий голод? Чого лише вартий дрескод даного заступника:штучне волосся, і вечірня плаття, саме так вона приходить і ЦРЛ.

У
ужгородцю

а що лише попередні будуть відповідати, а теперішні керівники за таку "реформу-покращення" ні? ну у вас якась незрозуміла критика, бо корупціонери усі однакові, як бувші, теперішіні і будущі, короче їх іщи називають злодіями попросту.

Р
Русин

Моя жона рік назад рожала у Мукачеві бо втікла од виноградовської хабарниці шо вимагала 500 долларів за кесарскоє. Жона родила сама. Спасибо їм. А типирь і там такоє робиться. Де другий раз підеме?

У
Ужгородець

Коли критикують, пані Мандзич все робить правильно, правда для корупціонерів і нечесних( добре що їх небагато) це шокова терапія. Іншого небуде, а за минулу роботу готуються подання про притягнення до кримінальної відповідальності за шахрайство з фінансами та медикаментами. Дехто писати коментарі скоро не зможе писати.)

ЯЯ
Янівська ЯНА Янівна

на конференції вовк в овечій шкурі луп"як ярослав буде проводити реформи ! всі знають які грошики брав і бере.і ось диво він буде на користь громади працювати !сором ! скільки ще будинків хоче собі збудувати за рахунок мукачівців , адже він молиться на гроші ! спить і молиться !а медицина обдерта , занедбана,жалюгідна , бідна.Хіба він хоче щось робити для міста ? ну самі подумайте ?безсоромне іде пограбування медичних закладів і хворих.

М
Мама

Та да ми уже в шокови от ваших реформ....

К
Кен

всім реформаторам потрібно на собі і на своїх дітях перевірити результати своїх "реформ". Чи експерементувати можна тільки на громаді? За її ж гроші?)))))

П
правда

вони скоро реформують народ так, що самим прийдеся втікати з держави, бо вжедостали пенсії і зарплати по 50 доларів, а нам розказують про високі матерії та весь город приватизували, людям вже ліпше в аптеки не ходити та і до дохторів, боліки смертним не доступні, я вже не кажу за недай бог якісь операції та інше серйозне лікування.

Н
Нгш

біда в тому що наші реформатори тут не лікуються і дітей своїх тут не лікують( і не планують). Се ,як усе , буржуї "зробили " жебрака, пролетаря і калгозника.

1
123

Яким чином Ви захотіли удосконалити систему медицини за рахунок людського життя. Як можна щоб педіатр та терапевт був в одному кабінеті це раз, та як лікар який немає ніякої практики приймав немовла. Можливо Ви таким чином хочете потрохи вбивати наших дітей. Або можливо саме Ви хочете відкрити часні клініки та набивати свої кармани. Просиво вас одумайтесь, певерніть все як було, щоб не страждав від цього ніхто

КД
кабинет доверия

Как может работать психологом в ЦРЛ «специалист» без диплома врача? Мало того она настолько уверена в своем «опыте», что в медицинские карточки вносит записи как врач! Это подсудное дело, кто понесет ответственность за подлог? Кто ответит , что «известный психолог» мукачевской ЦРЛ Колядка Людмила (бывший банковский клерк и бухгалетр) переквалифицировалась некогда в практикующего психолога, в области медицины, какой диплом медицинского вуза она получила как врач, именно какой выш окончила, когда и где? На платных курсах за месяц можно получить надлежащую специальность психолога, это же узкая специализация, требующая сильных знаний и практики. Возможно некогда она получила диплом психолога у ректора МДУ щербан?

С
саша

ко знає, чи продано вже зданіє і територія під жіночою консультацією на вул Ужгородській, бо місто там бомба і хозяєва города його так просто не лишать. Цікаво знати, бо так буде як із Інтуристом недавно. Повний грабіж громади.

М
мукачево

Ви хоч думаєте, що творите реформатори. Колись треба нести відповідальність . Звільняєте вже не тільки не угодних вам людей, цілими колективами. Чим так завинили економічний відділ, бухгалтерія, харчоблок, лор від. Чи ви вже домовились з мером , що люди перестануть хворіти. Як реформуєте Зпсм? Чи є серед вас хоча б лдна мисляча людина? Відробляєте ви не погано.

В
ворюга

Уже в Перечине медицина организована)))))))

Д
дохтор

які питання будуть обговорюватися на вашій тусовці паніко мандзичко?

R
Romari0

Про приватизацію йтиме мова?;)

Х
Хворий

На конференцію слід запросити лікаря найвищої категорії, Наталію Балаш. Без неї ніхто не скаже, що потрібно хворому. Шановна доктор Наталія лікує з гарантіє і навіки. Хворі претензій не виставляють до неї, вилікувані усі.

Читайте також