Як розподілився підрозділ Кобра на Закарпатті

21
11

11 екіпажів з правоохоронцями прибули на 2 дні раніше, ніж це очікувалося - замість понеділка, у суботу.

З 26 жовтня і розпочалося відпрацювання території, хоча на яких підставах працівники Кобри відмовилися показувати активістам Дорожнього контролю.

Поза тим, Мукачево.net вдалося дізнатися, де саме найбільше працюватиме Кобра і скільки перебуватиме на Закарпатті.

У плані останнім днем перебування Кобри на Закарпатті значиться 31 жовтня - Хелоувін)

11 екіпажів неформально розділилися таким чином по області: 2-3 у Мукачеві та околицях, 3-4 - в Ужгороді та околицях, 2-3 - Тячівський район, 1-2 на трасі Київ-Чоп.

За свідченням автоактивістів найбільшу увагу Кобра звертає на авто з іноземними номерами та документи на авто.

Мукачево.net

Коментарі

ГГ
гуцул гуцко

Нині мене сперли в Ужгороді на Гагаріна напроти Барви,такий порядний старлей попався провірив права і техпаспорт і мало голову в салон не запхав питаючи про те чи вживав алкогольні напої,я йому любязно відповів,що зранку і за свої не пю!!!От на цьому і розійшлися,навіть не зробив зауваження моїй 70 річній бабусі,ктра не була престібнута паском безпеки!

Б
Бігарь

най туй жиють бо сі маЖори накупляли прав та ганяють суки

1
123

НЕ розумію цих всіх умників. Всі хочуть, щоб був порядок-тоді його треба дотримуватись і показувати насамперед свій приклад. А те, що ці хлопці ставлять на "місце" всяких хамів та порушників ПДР-це дуже добре. Частіше би приїзжали і аварій на дорогах на половину, мінімум, би було. Мажори би спали вдома, а всяка пянь їздила б на таксі.

МС
Микола Староста(Жалива)

Вуйку, щоб знав, що Конституція тільки декларує права, а закони їх регламентують.

МС
Микола Староста(Жалива)

Ст. 54 Конституція України Кожний громадянин має право на результати своєї інтелектуальної, творчої діяльності; ніхто не може використовувати або поширювати їх без його згоди, за винятками, встановленими законом. Держава сприяє розвиткові науки, встановленню наукових зв'язків України зі світовим співтовариством. Культурна спадщина охороняється законом. Держава забезпечує збереження історичних пам'яток та інших об'єктів, що становлять культурну цінність, вживає заходів для повернення в Україну культурних цінностей народу, які знаходяться за її межами. І що тут дає право "дорожникам"? Вуйку.

ДЖ
Дурному Жаливі

Почитай статтю 54 коститутції вуйку ти бушковський

МС
Микола Староста(Жалива)

На якій законодавчій основі даішники мають розказувати так званому "Дорожньому контролю", що вони будуть робити! За перепону виконання службових обов'язків "дорожників" треба притягати до відповідальності.

І
Іоан

Якщо не порушувати ПДР то Кобра не страшна, а бояться її лише ті хто порушує ПДР.

П
папик

А якамеру навел, так застеснялись,ублюдки...

Ю
Юху

Давно пора почистити месних биків, оби ся иало попустили, омобенно таксіств тай дітваків на чиських номерах. Треба іх постоянно сюди заганяти, оби шмонали биків.

В
Водій

Бачив їх на Першотравневій-набережній в 20:40) Барижать ублюдки)

Читайте також