Як швидко позбутися розтяжок після пологів?

20
0

Поява на світ довгоочікуваного малюка - це одне з найважливіших подій в житті кожної жінки. Після народження дитини життя молодої мами повністю змінюється.

Необхідно пристосовуватися до режиму дня новонародженого, а також освоїти всі нюанси грудного вигодовування. Тоді як жінка більш-менш до цього звикає, виникають нові турботи. Вона зауважує, що тіло після пологів змінюється тіло, і на жаль, не в кращу сторону. Особливо актуальною стає проблема розтяжок на животі. У такі моменти жінка намагається позбутися від них усіма можливими способами. Але не завжди підручні засоби дають бажаний результат. Якщо ви втомилися боротися з розтяжками на животі самостійно, тоді варто вдатися до більш радикальних методів. Відновити пружність шкіри допоможе лазерне видалення розтяжок.

Що таке лазерне шліфування розтяжок?

Статеве дозрівання, прийом гормональних препаратів, вагітність - всі ці речі негативно позначаються на шкірі жінки і дуже часто сприяють утворенню розтяжок. Багато хто намагається поліпшити стан шкіри використовуючи різноманітні засоби у вигляді кремів і масел. Але такі методи не завжди дієві, особливо коли мова йде про післяпологових розтяжках на животі. У таких випадках повернути гладкість, і пружність шкіри допоможе шліфування живота після пологів. Це процедура, яка полягає в оновленні епідермісу за допомогою лазерного променя, що діє на ділянці дефектної тканини. Така методика дозволяє стимулювати вироблення нового колагену і еластину. Дану процедуру на високому рівні пропонує клініка Gold Laser. Тут вам допоможуть назавжди позбутися від розтяжок і зробити шкіру більш пружною і підтягнутою.

Переваги лазерного видалення розтяжок

Перевага лазерної шліфовки розтяжок в тому, що дана процедура підійде для видалення дефектів різної давності. Тут все індивідуально. Глибина проникнення лазерного променя підбирається в залежності від давності і локалізації дефектів. Ще один великий плюс такої методики це її швидкість. В середньому необхідно 3-8 сеансів з інтервалом в 1 місяць. Варто також відзначити, що результат від шліфування буде помітний вже після першого сеансу. І це ще одна істотна перевага даної процедури. До плюсів також можна віднести низьку травматизацію тканин під час процедури.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також