Як службовець ужгородського СІЗО не пускав вагітну дружину Бєса до чоловіка (ВІДЕО)

3
10

Це відео зняте власкором Mukachevo.net при вході на територію СІЗО в Ужгороді, де утримуються 4 з 5 затриманих бійців Правого Сектору за наслідками розбірок на Драгобраті.

На кадрах чітко видно, що службовець СІЗО відштовхує вагітну дружину Артура Окорокова (прізвисько Бєс), яка спробувала зайти у будівлю, щоб побачити свого чоловіка.

Далі без коментарів.

Mukachevo.net

Коментарі

H
H2O

Цікаво,а якби я не пропустила через "золоті ворота"....то я теж би була мусор-провокатор?!З одної сторони можна зрозуміти маму і дружину,але люди добрі це ж не лікарня....Якшо прочитати внутрішній наказ....то навіть прокурора без належних документів пропускати не можна.....а тут мати і вагітна дружина..прийшли з депутатами,тіпа парішають....Смішно!Вибачаюсь,але те шо бачу я то не вихована бидлота.,,

7
77

Нехай ВАГІТНА гуляє на свіжому повітрі, а не начальника СІЗО бє.

В
вова

"Вагітна" сама вдарила службовця! Та хо ще провокатор?

С
СВАЛЯВА

ПРАВИЛЬНО ЗРОБИВ ШО ВОНА ТАМ ЗАБУЛА

ШЗ
шо значить не пускав?

Правельно зробив шо не пускав. Бо це режимна установа, і не пишіть це так якби винуватий службовець. І не важливо вагітна чи яка, є встановлений порядок пропуску до режимної установи. Мукачево нет, просимо не робити акценти на гучних словах "Вагынта" "службовець" пишіть правелний і чіткий матеріал.

3
323

"Жінка беса" вони що хворі на голову?

Д2
до 20:56

Смолі убитри , тай малинько субі пудумай , што за тя пудумавуть , за йинно твує слово - КОРИШІ . Гаткуй маціцько свою фаназію .

М
Місцевий

Я до цього відео кращої думки про ПС був, але коли побачив коришів Корбана, то щось ся ми начинає нелюбити. Так защо все-таки Парасюк бабло получає, тобто сидить на іголці Корбана? Сюди ця пацанва так просто також неприїхала. Хоч Правосекторіців шкода, но з підримкою смолавих депутатів...

Ф
Фіра

Клоуни пхаються до режимного об"єкта, а пак будуть казати, ож влада пресує патріотів.

5
55

нікому порядок навести з сими скотами,тіпа депутатами

Читайте також