Як студент з Індії приїхав вчитись в Ужгород і став хорошим фотографом (ВІДЕО)

8
3

Приїхав з Індії до Ужгорода, аби вчитися і захопився мистецтвом фотографії. А щоб стати своїм у чужій країні опанував українську.

Тепер студент-медик Гарікрішнан популярний на Закарпатті фотограф. Серед його робіт репортажі, реклама та незвичайні портрети.

Гарі приїхав в Україну ще 5 років тому аби стати медиком, спочатку вчився у Луганську. але з початком бойових дій перевівся до Ужгорода. Каже, перші кілька місяців ловив на собі погляди здивованих перехожих.

Гарікрішнан Нараяна Савамі розповідає, колись мріяв стати педіатром, але взнаки вдалося захоплення дідусевим плівковим фотоапаратом. В Ужгороді гарі спершу фотографував безкоштовно, створював портфоліо і шукав свій стиль.

Більше у сюжеті:

Коментарі

ІГ
Інспектор Голубка )

Прославляйте Українську націю і своїх людей. У Нмеччині та багатьох Європейських країнах ці чорні "фотографи" вже переважають кількість корінного народу. Це жах. Я впевнений що цей матумба дуже сильно полюбив нашу країну і захоче тут пустити свої "чорні" коріння.

Т
Тфицолйл

Що ви ( редакцiя) багато пишите про цього « ромала « -це все дивно та пiдозрiло !! Задовбали з цими чорними...Через цих чорних , не помiчають своix громадян, якi е набагато талановитiшими за цього капчоного, але на них всiм наплювати...!! Такого рiвня фотографiв в хохляндii назбараеться за сотню , Але про них мовчите ! Ця капчона мавпа вчиться за маминi грошi, a тут нам розказують , яке воно талановите. Досить вже нахвалювати цих ромалiв !!!

Т
Тончі

Молодець і непогано говорить українською мовою!!!

Читайте також