Як створити Дія.Підпис: Розкрито секрет рухів головою (ВІДЕО)

46
5

В багатьох користувачів виникли проблеми зі створенням Дія.Підпису.

Мінцифри створили відео, де показали та розказали, як треба робити рухи головою, щоб успішно додати електронний підпис у Дії.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

К
КИЕВЛЯНИН

ВСЕ ДЕЛАЮ ПРАВИЛЬНО. ОШИБКУ ВЫДАЕТ ВСЕ РАВНО!!! ДЕГЕНЕРАТЫ КОЛХОЗНЫЕ!!!

С
Село

Кіко мош читати про йсі тік токи??!!

МУ
МИД Украины

Президент России заявил, что у РФ впервые за всю историю есть возможность решить жилищный вопрос. Правда, не уточнил, чей.

Л
Лоці

У нас ще менталітет такий що взломають і використають усю приватну інформацію. Давайте роз'ясню вам про цю програму: По перше уся приватна інформація зберігається не у вашому телефоні,а на захищених серверах держави.Тобто потрібно взламати не вас, а державні сервера. Навіть якщо у вас буде кнопочний телефон то все одно дістануть вашу інформацію. Але насправді це не можливо, неможливість із за захисту, шифрування, а також протоколів з'єднання та багато чого іншого. Фактично ця система не має аналогів. Якби могли взламати то давно вже зламали би і виставили в інтернет. Яким чином можна взламати? Через ваш незахищений смартфон, а точніше із за вас. Для того щоб не було проблем у майбутньому із банківськими програмами, захистіть свій смартфон обов'язково! Покладіть пароль,пін код,відбиток пальця і Головне Пароль На Сім Карту!(тільки не 4 нулі).Таким чином втративши чи на вкраденому телефоні не відновлять паролі до банківських програм)І головне привяжіть свій номер до вашого паспорта

В
Вариш

Чесно! Не довіраю я цій програмі….

Читайте також