Як створити платіжне посилання для онлайн-платежів?

93
0

Все більше людей та компаній сьогодні ведуть бізнес онлайн. А це означає, що і платежі їм зручно приймати дистанційно — наприклад, за допомогою платіжного посилання.

Таке посилання можна вбудовувати на сайт, відправляти в месенджерах, надсилати за допомогою чат-ботів, поміщати в розсилки різних форматів. Все залежить від конкретного завдання. Єдине питання, яке виникає, пов'язане з підготовкою такого інструменту.

Але насправді із цим не виникає жодних труднощів. Справа в тому, що платіжне посилання можна створити в спеціальному сервісі, про який детальніше можна дізнатись на сторінці https://interkassa.com/ru/platizhne-posilannya. Команда Interkassa розробила для цього зручний інструмент, яким може скористатися будь-який підприємець, власник великого бізнесу чи фрілансер. Потрібно лише заповнити власні дані — і система згенерує посилання, а потім дозволить легко вбудувати його в потрібний формат.

Платіжне посилання — це зручно

Таке рішення має відразу кілька переваг:

  • Швидкість підключення інструменту. Не потрібно заповнювати велику кількість паперів або довго чекати.
  • Просте рішення навіть для новачків. З підключенням посилання через спеціальний сервіс впорається навіть та людина, яка раніше не робила нічого подібного.
  • Універсальний формат. Можна створити посилання, яке буде ефективно використовуватися для сайту, чат-бота та інших джерел. Не потрібно щоразу генерувати нові інструменти.
  • Можливість отримувати статистику за кожним посиланням та кожним переходом. Якщо необхідно перевірити ефективність конкретного каналу продажів, краще сформувати кілька різних посилань. Отримавши з них аналітику, власник бізнесу подивиться, що працює, а що вимагає детального аналізу та доопрацювання.
  • Оформлення сторінки для оплати у корпоративному стилі. Коли користувач переходить за платіжним посиланням, він потрапляє на фінальну сторінку. Її можна залишити стандартною або змінити під себе — з урахуванням стилю та кольорів бренду.

Кому підходить цей інструмент

Сервіси, які генерують платіжні посилання, значно полегшують життя бізнесу та фрілансерам. Такий інструмент можуть використовувати різні служби доставки, благодійні організації, представники туристичного, готельного бізнесу. Більшість компаній та організацій, які працюють у тому числі з онлайн-оплатою, оцінять можливість формувати зручні посилання та відправляти їх своїм клієнтам (або розміщувати на сайтах та інших майданчиках).

Можливість швидкої оплати формує хорошу репутацію серед клієнтів. Якщо замовник хоче купити товар чи послугу, для цього не повинно бути ніяких перешкод — інакше людина може просто передумати. А платіжне посилання якраз не дає змоги цього зробити. Користувач, який має намір зробити оплату, одразу отримає таку можливість, що для будь-якого бізнесу є очевидним плюсом.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також