Як створити щасливу сім’ю: У Мукачеві стартувала "Школа подружнього життя"

4
12

У школі можна дізнатись, як планувати вагітність, що таке відповідальність батьківства та багато іншого.

Як розповідають у Мукачівській міській раді, навчання можуть пройти пари, які планують створити сім'ю, молоді люди, а також подружжя, які прагнуть покращити свої стосунки в шлюбі.

Зустрічі відбуватимуться щотижня у Центрі громадськості та національних культур. За необхідності можна отримати консультації сімейного психолога.

Курс складається з 10-ти зустрічей, навчання безкоштовне. Учасники отримають сертифікат після закінчення школи.

Школа подружнього життя - сертифікований в Міністерстві освіти курс для тих, хто хоче бути щасливим у шлюбі.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

О
Оцлул

Той клоун з пописаними руками i iz зеленов довбньов, тоже за « щасливу сIм’ю ??? Одна соплячна , деграданты , якi I дня не прожиють без БатькIв , а вже думають про сотворення сIи’i за чужий рахунок...клоуни, як « прлфффесорр так i публIка !

Р
рок

За щасливу сім,ю звідайте тих ко відмітив юбілей 50 років,а не смоляків.

О
опрст

Гляньте-но на картинки: таке враження нарід туди по-приколу прийшов. Включно з їх професором. І не шкода часу?

ДО
до О

Но, після такого - іді убєйся ап стєну!

У
Україна

Єдиний адекватний комент від "О" 16:49. Хоча й на "москальській" мові і з граматичними помилками . Але , правда є . P.S. а псевдо "О" 17:59 , як ЗАВЖДИ несе незрозумілий набір букв, відомий тільки йому і його недалеким батькам , що мали "неосторожность" народити це недорозуміння .

О
Олександр

Молодці !

М
мукачівець

Добра справа.

О
О

Я дебильная русня,мозгов нету у меня,на бутылке я сижу и на сайт к вам захожу,сру в коментах просто так,ведь российский я мудак

О
О

Дожили,взрослых людей,церквой-школой "пролечили",теперь наложили им газировки,шоколадок и кавеля,и начали объяснять как забеременнить и чем здоровым кормить себя и детей,а школьники прям дети,один зеленый,другая девочка после 7-го аборта-конкретный контингент,школа класс от 30-ти и старше,мобилками все мозги уже выжгли,будет у Нас еще ковид 21,22,23 и т.д.дышать по воскресеньям,пить по понедельникам.Дайте лучше детям дозиметры и нитратомеры и научиться пользоваться,объясните об излучениях с телефонных вышек и роутерах,эту Страну уже давно сдали без боя,обидно, что таким же дибилам как и мы-выход один,объявить войну Германии и в тот же час сдаться в плен,тут уже никогда не будет адекватного руководства

Y
Y

А мош я прийду у п’ятницю?

ЯН
я не робот

Якби ще стаття була опублікована не після, а ДО навчання - ціни би вам не було

В
Вікт

Це кожен тиждень в четвер буде проходити?

Читайте також