Як та де можна активувати "Картку мукачівця" аби користуватись пільговим проїздом (ВІДЕО)

109 13

Як запевняють в Управлінні праці та соцзахисту населення м.Мукачева це не займає багато часу.

Достатньо прийти в центральне відділення Ощадбанку, назвати ознаку пільги, мати при собі пластикове посвідчення, аби зчитати штихкод. Якщо немає поруч, вистачить паспорту та ідентифікаційного коду.

Працівники знаходять особу у базі і активує картку мукачівця за пільговою ознакою.

Більше на відео:

Коментарі

ДЯ
Дана я

Боже!!!! Що за народ ? Дякую Мішку ,що заступився за пенсіонера, бо пенсії мізерні. А ті мразоти що не можуть доїхати стоя , «бо бабка їде одну зупинку « нехай ідуть пішки , менше будуть спати, та краще жерти ??. А мадам- котра ще й погрожує владі ,- воювати вперед під Бахмут . Тут і без того є над чим працювати

Я
я

ай ай поговорилисьте тай і всьо

Z
zxc

Доколі громадський транспорт буде позиціонований для перевезення старих маразматиків? Чому працездатне населення в час пік має їхати за гроші а пільгові задарньо? Я на роботі устану так шо посидіти в дорозі за щастя!!! При тому всьому шо жодній пенсіонерці я не довжен нічого! Тимуровці і піонери ідуть на хуст!!!

Z
zxc

З якою ціллю старі маразматички цілий день задарньо катаються? Нам простим жителям на роботу треба їхати стоячи!!!

3
333

мішко красиво уповів

ДМ
До Мішки

Нашо 30 днів підряд рахувати!? А вихідні?

ДМ
До Мішко

Чуєш ти, математику великий! Нащо бабці, котра ніде не працює і нікуди не спішить, каждий Божий день(30 днів ти рахував) кудись їздити, ще й з пересадками?! Бабки, котрі погано ходять так часто ходити не можуть, а котрі бігають, в крайньому випадку мало пройдуться, їм же не треба на роботу чи у школу спішити! 90 разів-це навіть більше чим треба! Бо на роботу поїхати немож через то, що они одну зупинку пройтися лінуються! + то не просто безкоштовно, а за них держава платить!

М
Маряна

скажіть буть ласка, все це стосується тільки мукачівців,а при наймі людей мукачівського району ні?чи людей із села району не рахують за людей?місто без сіл так як і села без міста НІКУДИ---ЦЕ ПОВИНО БУЛО БУТИ ОДНИМ ЦІЛИМ....для чого робити ворожнечу між ними???дограються місцева влада ,що буде внутріішній майдан не дай БОЖЕ

МЗ
Мукачівський з Міжгір'я

А якщо, хтось візьме картку бабусі і буде їздити безкоштовно, чи не так?

М
Мішку

бабуся на роботу не їздить, тому навряд чи щодня у неї 4 поїздки.Скоріш за все вкладеться в ліміт

М
Мішко

До нижньої марги. Ти знаєш яка в середньому пенсія у пенсіонерів? В районі 1600 грн! Іди проживи МІСЯЦЬ за 60 долларів... а тоді свій вонячий писок відкривай.

ДМ
До мішки

Потрібно дивитися, якщо одні бабки їздять дуже багато, а інші ні, урізати кількість проїзду до 50 на місяць. І буде правильно, нема чого просирати бюджет на таких бабок

М
Мішко

Казали пенсіонерам буде безлімітна кількість проїздів, а по факту - 90. А тепер дивіться приклад, бабуся щодня протягом місяця їздить з одного кінця міста в інший, при цьому здійснбє пересадку, тобто їде 2-ма автобусами, плюс увечері назад. Виходить 4 поїздки на день, що за місяць складає 120 поїздок. Що ви там брехали про безліміт?

Читайте також