Як у фільмі жахів: Угорська повія їхала до Будапешта з порубаним тілом у валізі

18
9

Жахлива історія сталася в Австрії. Угорська повія повернулася до Будапешта з порубаним тілом свого колишнього хлопця в багажі.

Жінка з села Ясладани (поблизу Солнока) жила у Відні разом зі своїм хлопцем, також угорцем. Після того, як вони розійшлися, вона почала заробляти на життя проституцією.

Саме у цей час вона зустріла чоловіка з Тунісу, який запропонував їй жити разом та одружитися. Однак їхні відносини дуже швидко погіршились через владний характер чоловіка. Тож жінка вирішила відновити стосунки зі своїм попереднім хлопцем.

Як розповіла у суді, вона дуже боялася чоловіка з Тунісу та його друзів. Тому не вирішила нічого краще як його вбити. Коли чоловік повернувся з чергової вечірки на світанку і був під впливом наркотичних речовин жінка перерізала йому горло канцелярським ножем.

Далі забрала його гроші, порубала тіло на шматки і заховала у кількох валізах, з якими поїхала до Будапешта, де планувала позбутися від останків, виливши на неї соляну кислоту.

Суд міста Солнок, погодившись із пропозицією прокурора, ухвалив рішення тримання обвинуваченої під вартою. Хоча підсудна та її адвокат просили апеляцію.

Вищий суд Сегеда заявляє, що суд першої інстанції прийняв правильне рішення. Оскільки жінка, яка раніше проживала за кордоном і не мала постійного заробітку може втекти від правосуддя. Наразі вона перебуває під арештом і очікує остаточного рішення суду по справі за навмисне вбивство.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

В
віка

вав

БР
байден рюрикович

як скучно я живу

М
Місний

Скорше за все там замішані наркоторгівля . Тунісці , як і другі афронегри не хочуть робити . Лем €бати європейську м@ргу і наркоту продавати . Ся видко підсіла на тему , а спригнути не гонна була і пришила непотрібного чурбана . Бабло забрала ж . А кілько ?

ЦН
Цурош Нарокаш

Не могла десь уверичи на узбіччя?

С
Сигінь

Бродяги то скоріше маньяки. Наша країна переповнена такими бродягами.

К
ковдушови

І? Закони генетики, євгеніки статисики ніхто не відміняв. От і вас, вічно ниючих, рідну країну, народ, матір порочащих тоже нащадила природа.

1
123

Правильно зробила

НК
наш ковдуш

Гуляла с отрезанной головой дочери по Харькову https://tsn.ua/ru/ukrayina/gulyala-s-otrezannoy-golovoy-docheri-harkovom-vse-podrobnosti-rezonansnogo-ubiystva-1538526.html

Б
Бродяга

Мадяри то маньяки

Читайте також