Як у Карпатах проходять військові навчання "Козацька воля 2018" (ФОТО)

11
16

Вчора, 25 вересня в Україні розпочались масштабні командно-штабні навчання та практичні дії військ «Козацька Воля – 2018».

Міністерство оборони України опублікували цікаві світлини з навчань, та розповіло про одну з частин навчань.

— Під прикриттям ударних вертольотів Мі-24, посеред складної місцевості Карпатських гір на кількох вертольотах десантно-штурмові загони здійснили висадку посадочним способом (по штурмовому та за допомогою спеціального обладнання). Після цього штурмові загони вийшли до вказаного району, взявши під контроль панівні висоти та рубежі. Згодом, для підсилення десанту підійшла бронегрупа з артилерією, - розповідають у Міністерстві оборони.

Командно-штабні навчання «Козацька Воля – 2018» триватимуьт до 29 вересня у різних регіонах України.

Раніше Mukachevo.net повідомляло про те, що спецтехніка, яка рухалась у бік Закарпаття,їхала саме на навчання, але деякі ЗМІ використовували цю інформацію для маніпуляцій..

Пропонуємо вам подивитись цікаві фотографії з навчань у галереї вище.

Коментарі

0
08,29

Чепіга Бошарович из тобов ни согласен.Рогозін Батутій Свердликович тоже.Список вашої дурости,величезний.За Дебальцеве пишеш собако,напиши ліпше за ІЛ20,за 500 милодію ВАГНЕРА.

М
Местний

ЦІНУ НА ГАЗ ПОВИШАЮТЬ НА 25% світло теж.....ціни ростуть на все іде інфляція. Зарплата і пенсія стоять на місці наближається холодна зима котру не кожен виживе -зато статки Ахметова наближаються до 6 млр.-мож скакати..........і вити .

ДВ
До Вояк

на забувайте присягу, Бо Ми вс1 присягнулись захищати народ. А пол1тики та п1дкупн1 твар1 вони не народ а вони э т1 хто хотят народ Ваш вбити. В тяжк1й хвилин1 дуло збро1 направте на них...бо спочатку народа не стане а пот1м 1 Нас уничтожять...

Х
Хаха

Дебальцево указало як петухи утикали вояки обоссани тренируйте гузици соби на розтяшку тупорили нацики Вот вам армия и учения шкода поломанном копейки на них

ГГ
гниді гетьману

а кіть їм мацкалі в очко ствол вставлять?так же ся ОБСЕРУТЬ як в КРИМУ?скорше за все..так шо закрий гнидо вонючку.

ПЗ
Правді за рубль

Служівий а ти відать часто биваєш на фронтах, што так всьо знаєш? Герой, однако...

ДГ
ДО Гетьман

А якби тобі вставити ПКМ в ср-у що бись робив

А
АТО

Нікому і в страшному сні,в часи “кровавого Януковича”, не приснилося б,що Україною буде ганяти воєнщина з технікою.Ой наскакли ви в 2014 р. До Гетьмана. Це по Європейськи,поставити дуло до скроні цивільному?За це скакав ваш майдан?

П
Правдоруб

Для чого пускати пил в очі народу України????...ну а ДАЛІ що???? Коли вже перейдете в НАСТУП, та звільните українську території від окупантів??? Довго ще будете звіздіти про те які ви гарні+мужні+сильні...а НАСПРАВДІ бардак на фронті, деградація та тотальний алкоголізм солдат, які гниють в окопах поки генерали собі НАДАЛІ ЖИРУЮТЬ (особисто ті з вини яких стався Іловайський котел - Гелетей+Муженко)

Г
Гетьман

Хлопці красавчики і справно роблять свою роботу ! а внизу нить і бунтують хворі на " хоплофобію " і да " Мукачівець " думаю тобі як цивільній особі довелося б вибачатись якби тобі до голови ці " клоуни " приклали б дуло ПКМ !

М
Мукачівець

Клоуни .

П
Прапор

Андрію очі ги у лева

К
Кутузов

Воюем мы, как Наполеоны, Когда противник в ... ботильонах

Д3
до 369

Само собо э грош1. Тарифи п1дняли на все 1 де можуть там шкуру стягують с людей. Л1пше провод1ть учення у верховн1й рад1 1 постр1ляти навчитеся, 1 нарешт1 щось доброэ зробите в житт1 а не жити за грош1 налого платильщик1в.... Бездар1

3
369

Таку би групу висадили в Криму в 2014 біля "совміна" Крима і все би було по другому... добре що хоч тепер є гроші заправити техніку... Слава героям України!

М
Михаил

Отлично!!!!!! Как всегда!!!!

Читайте також