Як у Мукачеві Будинок школяра облаштовують (ФОТО)

15
7

Завершують капремонт внутрішніх приміщень першого та другого поверхів, підвалу.

Облаштували вже, класи для гуртків, , хореографічний зал. Приміщення з минулого року почала капітально ремонтувати. Замінили системи тепло,- та водопостачання, влаштували шатровий дах.

Будівлю обігріватиме нова котельня, яка працюватиме на альтернативних видах енергії.

Буде проведено і благоустрій території. Територію вимостять тротуарною плиткою. Проведуть й озеленення території – висіють парковий газон, висадять дерева та кущі. 

Дивіться також: Фінальна велогонка Чемпіонату України у Мукачеві відміняється. Проїхали лиш одне коло

Коментарі

E
electrikar

Щось я не видів доста розеток у кімнатах, пак будуть тягнути китайські подовжувачі попід ноги до єдної розетки........

М
марія

а хто відповість за марнотратсво на ремонті дому офіцерів, освоїли (тоєсть - велику частину вкрали) дись 30 млн. гривень, а там скоро все треба буде робити по новому !!! А будинок школяра ліплять якось, але не так точно як наша еліта (казнокради) будують собі особняки та приміщення для бізнесу. Так що хвалитися не має чим.

ДП
До ПКО

Ясно,що дочекаються, адже дочекалися підвищення пенсій АЖ НА СТООО СООООРООООК гривень! Але ніхто не казав ЯКЕ ПОКОЛІННЯ мукачівців! Три мера хвалились успіхами у будівництві амфітеатру, а потім все знесли. А от роботи біля будинку школяра тішать.

П
ПКО

А хорошого,великого концертного залу і амфітеатру мукачівці дочекаються? Ну ми ж не перші,але і не другі в області а в гірських районних центрах якесь наповненіше життя.Дзідзьо правда приїжджав в неділю але хто про це знав ? Свято меду ніяке,пасічники не приїхали.велогонка накрилася...

П
Паланок

З Будинком офіцерів - згоден. Таке прекрасне примвщення і стоїть без толку. Такий будинок культури міг би прикрасити і столицю. А тут стоїть як одоробало. Шкода!

М
Мартин

І що!?. Буде другий Будинок офіцерів? Закопали мільйони і стоїть махіна, а дітям на гурток немає куди ходити.!

У
Ужгородець

Молодець Андрій , системна робота, так б робив наш мер

Читайте також