Як у Мукачеві дітей вмішують у політику: історія з екоцентром (ВІДЕО)

6
17

На чергову сесію міської ради, яка пройшла у четвер, 27 серпня, під будівлю Ратуші зібралося кілька десятків активістів з вимогами не ліквідовувати міський Еколого-натуралістичний центр.

Серед старших людей були також діти шкільного віку, і навіть молодші. А ще також серед мітингувальників стояли представники місцевих політичних маргіналів. Цікаво, що поруч стояли ті, хто віднедавна представляється як член місцевої Самопомочі, та представники місцевого Українського вибору кума Путіна Віктора Медведчука.

Найцікавіше ж розпочалося у сесійній залі, коли мер Золтан Ленд'єл запросив дітей за трибуну, аби ті звернулися до депутатів, чому прийшли до міської ради. Діти закликали не ліквідовувати еколого-натуралістичний центр. Але у відповідь почули те, що їх дещо спантеличило: що центр ніхто ліквідовувати не планує.

Натомість є пропозиція зберегти його у вигляді реорганізації, оскільки уряд, який взяв на себе зобов’язання фінансувати освітню сферу на місцях, не виділив ні копійки на позашкільну освіту. Про останнє добре знають організатори міні-мітингу, але людям розповідають зовсім інше, використовуючи їх у власних політичних розвагах. Адже логічно було би пікетувати не міську ратушу, а будівлю кабміну...

Більше – у сюжеті телеканалу М-студіо.

Mukachevo.net

Коментарі

Ш
Шоні

А шо там з Будинком школярів? Стіни ще не падають? а то дітий страшно туда водити вдруг криша опять упаде

;
;)

Та кулько там діти!?! Нико і не ходить туди! Я вчився .. не ходивім туди, і діти ми не ходять у тот екосентер!! Пак щчо хочете!? Оби з Доробратова , вать з Давидкова ходили?!?

М
Мукачево

Коментарий "неизвестного автора" БРАВО!!!! Умница!!! После высказывания "неизвестного автора", коментарий "Для Киша" о МНОГОМ говорит!!! Действительно умные, сердобольные людишки "заботятся" о наших детях! Алчность, злость, зависть творит чудеса с людьми! Со слов мэра понятно, что ничего не забирают у детей, просто сокращают клерков, разве не этого мы добивались на Майдане, разве не это цель каждого развитого государства?!?? Зачем тратить общественные деньги, деньги налогоплатильщиков, на непонятно что?!? ...?!??.!? Вот и подумайте за что эти "людишки" "сражаются" нужны ли им ваши детки?!??

ТК
тим кого жаба давить!

Правда на стороні простих людей,це перемога! Най ся вдавлять ті кому мало землі, хмарочосів, міста у вселенній. Летіть на Марс, там вам нико заважати не буде і стояти не будуть за ваші і наші податки.А злодів чекає покарання, хто би то не був. Бо нись сволочня відбирає од чужих дітей, держави, а завтра прийдуть од твоїх злдіє заберуть ушитко і лишать тя у єдних гатьох посеред центра вариша і товди прийдеш до тих, хто там під ратушов нись стояв!

ІВ
І в Подгоряні, і в Паланку , і на Шипці........

ЕКОцентр треба зробити на кожній вулиці в місті і штат обов'язково не менше 20 одиниць.... Будемо пахати, платити податки, а ді з плакатами біля міськради будуть стояти, посади вибивати для працівників ЕКОцентру. Бред ....

ДК
Для Киша

Піди в екоцентр і увидь кілько дітей там! Близько 600 діточок, а то й більше займавуться там після школи, а ви рішили собі будиночки звести? Сятого у вас уже нич ниє, "Рубльовку" рішили чиновнички собі вмісто Екоцентру звести, абисьте уже уздихали, кіть вам усе мало.

АН
автор неизвестний

Будьте в мире с Богом, как бы вы Его ни понимали. Чем бы вы ни занимались и о чем бы вы ни мечтали, в шумной суете жизни храните мир в своей душе. Со всеми коварствами, однообразными трудами и разбитыми мечтами мир все-таки прекрасен. Будьте к нему внимательны. Постарайтесь быть счастливым.» Не делайте больно другому!

ВР
в росвигові теж треба екоцентр зробити

Там, на Толстого вулиці, дуже гарно і затишно в екоцентрі, але з Росвигова дітям досить далеко добиратися, тому треба таку красу зробити і в Росвигові

Е
елл

екоцентр-ДАРМОІДИ!!!РЕАЛЬНОІ РОБОТИ З ДІТЬМИ НЕ ВЕЛОСЯ! В ШКОЛАХ ГУРТОК НОРМАЛЬНО І ЯКІСНО ПРОВОДИЛА ДІВЧИНКА З ЛУЧОК_ВОНА ПРАЦЮЕ ЩЕ?АБО ІІ ВЖЕ ВИІЛИ?працівники займалися лише територіею і парником!ВИ ТАМ ВИКЛАДАЧІ АБО ТЕХРОБИ?ЗА РОБОЧЕ МІСЦЕ І МОЖЛИВІСТЬ НІЧОГО НЕ РОБИТИ АЛЕ ПОЛУЧАТИ ЗАРПЛАТУ _СТАЛИ РАБАМИ СВОГО ДИРЕКТОРА????ТАКА Ж СИТУАЦІЯ І У ТУРИСТІВ!РАЗОВІ ПОКАЗУШНІ АКЦІІ_ЦЕ НЕ РОБОТА!КОХНОГО ТУРИСТА І НАТУРАЛІСТА_В ШТАТ ШКОЛИ!І ХАЙ ПАШУТЬ ЯК ВСІ ВЧИТЕЛІ !І НЕСУТЬ ВІДПОВІДАПЬНІСТЬ ЗА СВОЕ ДАРМОІДСТВО ПЕРЕД ГРОМАДОЮ МІСТА!!!ПЕРЕД ТИМИ_ХТО ІМ ПЛАТИТЬ!!!

МП
Мудрая притча о том, как реагировать на зависть,и

Ученики внимательно и с интересом наблюдали за процессом. После ухода бойца один из них не выдержал: – Учитель, зачем вы терпели его нападки? Нужно было вызвать его на бой! Мудрый самурай ответил: – Когда вам приносят подарок и вы не принимаете его, кому он принадлежит? – Своему прежнему хозяину, – ответили ученики. – То же касается зависти, ненависти и оскорблений. До тех пор, пока ты не примешь их, они принадлежат тому, кто их принёс.

МП
Мудрая притча о том, как реагировать на зависть,и

Жил-был старый мудрый самурай. У него была группа учеников и он обучал их мудрости и боевому ремеслу. Однажды во время занятий к нему зашел молодой воин, прославившийся своей неучтивостью и жестокостью. Его излюбленной тактикой был прием провокации: он оскорблял противника, тот выходил из себя, принимал вызов, но в ярости совершал одну ошибку за другой и проигрывал бой. Так случилось и на этот раз: воин выкрикнул несколько оскорблений и стал наблюдать за реакцией самурая. Но тот невозмутимо продолжал вести занятие. Так повторилось несколько раз. Когда самурай никак не отреагировал и в третий раз, боец в раздражении ушел прочь.

ВА
вілповідь артуру

не се пишуть ошелешеним артурам які в шоці і в ступорі од безпорадності.так буде і надалі лем законо.

А
Артур

провал афери міськради - це пише та ошелешена паніка з екоцентру?

ПВ
почалося видалення правди

Правда очі ріже!

ПА
провал афери міськради

в інший спосіб неможливо було достучатися до пихатої і глухої влади, котра вирішила 1га зеленої земельки у центрі міста відібрати "законно" від дітей,як завжди через рішення сесії. Тому коли іде свідоме зволікання люди вимушені вдаватися до крайніх мір. просто колись має настати такий час, щобзухвальці при владі рахувалися з думкою громадян, які їх уповноважили представляти їх інтереси у владі.

Д
Депутат

Та мер сам пригласил ребёнка за трибуну выступать.

К
Киш

Для чого дітей підключаєте в свої брудні ігри!??? От такі у нас викладачі!! За посади, оклади, гроші готові глотки поперегризати!!! А що дітям, з того ЕКОЦЕНТРУ? Напівживі тваринки та "роздуті" штати викладачів неіснуючих занять!?!? Цікаво чи є діти , які реально займаються на ти гуртках?!??

Читайте також