Як у Мукачеві наркотоговця міліція ловила (ВІДЕО)

16
34

Затримання відбулося у житловому масиві мікрорайону Підгоряни по вулиці Верді, розповідають очевидці.

За їхніми словами близько 19.00 понеділка, 14 липня молодик намагався збути наркотики, але потрапив у засідку правоохоронців, спробував утекти, але його наздогнали та затримали. Також зауважують очевидці, молодик намагався позбутися наркотиків під час втечі, але невдало.

Відео затримання молодика очевидці передали редакції Мукачево.Net, яка наразі намагається отримати офіційну інформацію щодо правопорушення.

Коментарі

В
Верді

Як старший Кундрик знімав ? Він хібе не на зароботках ?Бо шось давно м го не відів

1
111

мусора чорти,а ти мукачивець ушльопок позирай бо до пиздишся...!!!

Г
гарі

пиздец малому, а мусора такое ги бо наркобарона имили

П
прохожий

в развитых странах такие прибомбасы дают привходе в нормальное завидения а пишут наркоторговец. КАРОЧЕ ЛЕГАЛЕЗУЙТЕ ПЛАН!!!

П
прохожий

жалко пацана неплохой парень

3
312

Всі говорять, яка у нас влада погана і т.д. А про те, щоб викорінювати наркоторгівлю у Закарпатті - всі мовчать. Ну половить міліція цих пацанів, що продають, то все рівно "криша" собі нових продавців дурі знайде. Все місто знає хто за наркотиками у нас стоїть, але всі мовчать. А починати з міліції потрібно - половину з них треба пересажати, за те шо кришують таке... Жах.. Без сліз на таке дивитися неможливо. Наші діти ходять по цих вулицях, де якісь дядьки через ось таких пацанів, мільйони заробляють і БМВ Х6 купляють...

Н
нескажу

Бля та сами мусора употребляют и крышуют, и половина наркоотдела - наркоманы! просто для галочки ловят, но главных не трогают уебки

М
мукачівець

Колись тут багато коментарів було написано шо батько Юри,котрий був за кермом авто і при аварії в с.Гать загинули троє хлопців,теж приторговує наркотою.Наскільки ця інформація відповідає дійсності?Юра,котрий був за кермом,гуляє на волі?

ДМ
до мусора сосать

ты пьос лягавый!!Завали ебало!!!Ты дахуя пиздиш!!!Он никаво не заставляет употреблять наркотики ето дело каждого личноэ!!Народ неупатребляйте наркотики мы употребим их вместо ваас)))

1
123

я там взагалі нікого незнаю, тому і спорити хто хороший хто поганий не буду. А знаю одне що наркота ще нікого до добра не довела. А він дійсно пешка, бо відловлювати треба починати з тих хто прямо замішаний в распространении і поставці цього......

ВП
вася петух

Шо ти пиздиш інтрегант йобаний))Чекай ми тя уже глядаєме і найдеме)

1
123

тут таке відео що взагалі не розбереш хто є хто

2
233

На те воно і підгоряно пів району наркоманів

ДМ
до мусора сосать

хХАХАХАХ НАШІ ПРАВОХОРОНЦІ ІДИ ЙІМ ОЧКО УЛИЖИ ТИ СУКА ПРАВЕЛЬНИЙ ДУЖЕ МАРШАК УМАТОВИЙ МУСОРСЬКИЙ Я БИ ТИ ЄБАЛЬНИК РОЗБИВ!!!

С
СБУ

Всю наркоту кришує начальник наркоотдела Х. Я уже в ДОНЕЦЬКУ, скоро доберуся і до нього на ЗАКАРПАТТЯ

ВС
вася-мусора сосать

Вася ти хуйло йобаноє незнаєш нич та єбало сво неоткривай ти там бов шо ти таку хуйню пишиш чорт йобаний)

МС
мусора сосать

Мені допезди у мене є право посати шо я хочу обламайтеся опще уматові))

НГ
Наріки галімі

Красавчики таку мерзоту треба нахер викоріняти які травлять нашу молодь...заради свого збагачення....

В
Вася

Малий Кундрик здав а старший знимать на телефон! Но чорти!!??

В
Вася

Та то малий Кундрик здавалося а старший знимать на телефон! Но сорти ризький вам!!!

У
Украiночка

Люди втратили усi моральнi цiнностI,що робиться з нашою молоддю?Яка у них перспектива? Куди дивиться нарковiддiл? Ради грошей переступати через молодi життя наших дiтей? Як з цим боротися?????

У
Украиночка

Весь город в наркотиках в кожнIй вулицI продаются, куди дивляться правоохоронцI напевне вони з того щось мають, вся система пов'язана, це налегший заробIток вони не мають своiх дi тей? А Цей хлопець змушений так заробляти тому що його пiдсадили i вiн як загнаний вовк крутиться в цьому болотi.

М
мукачівець

позоріще!! зловили якогось бідного хлопця, та його лікувати треба, а тих хто партіями завозить у Мукачево -сажати!! це все робиться для галочки, шкода шо наша міліція зовсім не з народом. Найстрашніше те, що наша міліція знає головних фігурантів, а прикриває, і ніхто з них не подумає шо їх діти можуть потрапити у таку біду. бо то біда не тільки особиста, а й цілого міста та й області!!!

5
555

а ти шо такий розумний?

Д5
до 555

це напевно твій друг був? наркоту тобі продавав?

5
555

Мусора чорти і тот шо знімав на відео тоже чортяка галімий!!!

ДМ
до Мусора сосать

і до тебе доберуться наші правоохоронці , мразь кончена

В
Верді

Собак при дітях відловлювати не гуманно, а цих тварюк, що отруюють цих же дітей - саме так і треба ловити: прилюдно, щоб не повадно було.

Д1
До 123

А де їх ловити?Такі дома не з"являються,а тим більше якшо знають шо їх вже пасуть,то іноді остання надія зловити його несподівано десь на вулиці або...Тепер всюди діти,може вообще приступників не ловити?

1
123

Там цілий будинок наблюдав за тим собитіем, і вообще я щитаю шо нічого робити такі затримання в дворах де повно дітей. Хто знае шо йому моло прийти на розум коли він втікав

А
Ато

Ти мабуть і сам з такого контингенту раз так захищаєш гопоту.

МС
Мусора сосать

Мусора уматові-А тот шо снімав з 3 вать 4 етажа хуйло галімоє криса мусорська стукач йобаний!!!!

1
123

цікаве відео.. чувака затримали, стоїть в наручниках, а біля нього діти в кружечок стали, друг пивка ще привіз попити, ппц..

1
123

ловити треба глубже.а це так для показухи зробили,знають прекрасно менти хто головний в цьому ділі

Читайте також