Як у Мукачеві патрульні будили наркомана, який заснув в авто посереди дороги (ВІДЕО)

22
25

Випадок трапився сьогодні близько 5-ї години ранку. Патрульні побачили, що Volkswagen Caddy стояв прямо посеред проїжджої частини.

Підійшовши до авто полісмени зрозуміли, що водій поводить себе неадекватно та має ознаки наркотичного сп’яніння. Це прекрасно видно на відео.

Як виявилось, за кермом був 28-річний мешканець Мукачівського району. Патрульні викликали карету швидкої допомоги та слідчих оскільки було достатньо підстав вважати, що громадянин може мати при собі або у транспортному засобі заборонені речі.

Згодом з автомобіля слідчі вилучили три шприци із залишками речовини невідомого походження та кілька паперових згортків з речовиною рослинного походження.

Сам водій повідомив патрульним, що регулярно вживає наркотики і вже лікувався від залежності.

Як це відбувалось дивіться на відео нижче:

Коментарі

1
1ванакент

Лиш1ть ми 1ванка ска сам1 торчки йбан1

Т
Тужи

О май гад, се чого ся треба було наисти!!!!! Се пип.ц! Ваня, личися

Й
йа

да Ваня це пипец тебе накрило

1
111

А ще в нього е друг наркоман Серёжа

Ф
Фая

Боже, Ванька, Ванька, де ти розум??? Я в шоці в шо ти ся превратив:(((

Г
Гром

А чого добкіна з верховної ради поліція не затримувала ? Не бачила поліція який готовий був? Но та там понти колотіть а не нажебраках. Там ссите меже ноги.

Д
Дроп

Бачились те яка готова була поліцейська в ютубі, але написала беконаидзе що хвора була дівчина, і справку написали. Та може і цей хворий, чи ні він не поліцай його прикривати небудете а будете піаритися!

Г
Гера

Хто ЦЕ???

С
Совок

А може йсе не наркоман, а просто гарячий естонський хлопець?

ПТ
Просто так

Бідні, бідні батьки.... Горе..

M
McMurphy

На даний момент побороти наркоторговців у Мукачеві нереально, міськ і райвідділи їх бояться, прокуратура і суди отмазують з радою душою, почитайте новини скільки наркотиків знаходять в Мукачеві і ні один з розповсюджувачів не сидить. Єдиний варіант що може покращити ситуацію це оголошення недовіри Рябінчаку міською радою мукачева,

М
Мукачівець

Мукачівці та жителі всіх районів, голосуйте за партію відродження, а партію наркоманів та наркоторговців на чолі з блюком. Так тримати.

П
ПЗУ

До Мукачівка : про ефективність говорять результати, нажаль "все скрізь пальці" як написано було в одному із коментів. Звичайно ви щось робите, але головні проблеми процвітають.

П
Пiшта

Ко Се?

М
Мукачівка

Муніципальна поліція- молодці' вони чесно та порядно виконують свою роботу!

П
ПЗУ

"Риба гниє з голови" щодня отримуємо доказ про безрезультатну та неефективну роботу міліції у Мукачеве. Керівник або не знає ситуації тоді він відсутній на роботі або знає і нічого не робить тоді такого треба звільняти.

МК
мала колумбія японама

політики наркомани-добкіни кернеси,саакашвілі тимошенко-кокаїнщики а простих людей травять первінтинами

М
Мар'яна

Це-жах! Люди схаменіться!!!

О
Олександр

Таких треба гасити на місті, най не розносить спід. Добре шо никого не збив, права забрати як мінімум на два роки, як це роблять в європі...

М
Митяй

Пісня у тєму бавить у машині

В
Вася

У поліції повинні бути приорітети - це грубі порушення правил дорожнього руху, п‘яні та обкурені. А не так як сьогодні біля фокстроту в мукачеві стали собі та зупиняють всіх підряд хто не включив поворотник на повороті їдучи по головній дорозі. І гордяться шо вони роблять велику справу. Якесь ДИБІЛЬНУТЕ мислення в "поліції". А в цей час поки вони махають жезлами і проводять розяснювальну роботу відбуваються значні порушення, але їх ніхто не бачить! Є ж важливіша робота, не включений поворотник! - проблема номер 1 в державі. Скільки ще дибілізм буде в цій державі!?

К
краянам

А чому замовчується кількість алкоголіків,та вживання алкоголю серед молоді,чи це не є теж бідою нації,чи просто це бізнес на рівні держави і обговорення не є актуальним????

1
123

ху іс кокіс?

В
В2НВ

Шановні краяни, це не смішно стає. Щодня репортажі про затримання наркоманів чи наркоторговців. Аж страшно стає, що твориться !

M
McMurphy

Отвічу наперед на питання яке всіх буде цікавити - Героєм- торчком є Кокіс!!!!

Читайте також