Як у Мукачеві представляли київського полковника Валентина Іщука (ВІДЕО)

5
5

Начальник обласного УМВС, полковник Сергій Князєв офіційно представив нового керівника Мукачівського міськвідділу міліції.

Ним став колишній начальник кримінальної міліції Оболонського райвідділу УМВС міста Києва Валентин Іщук, передає М-студіо.

Що стане першочерговим завданням новопризначенця?

Коментарі

П
Пенсіонер

Просимо Вас відновити справедливість у нпшому місті- відновити безоплатну медицину в ЦРЛ міста! За що таке горе на наші хворі голови Балога В.І. нам завдв? Єдине Мукачево на усю Украіну де від рентгену, кардіограми, ааналізів зпвсе треба платити в касу.невже більшість людей стариків,біних спроможні при пенсіях і зарплатах в 1000грн.лікуватисяа ще прожити, зп компослуги вже не кажу,так це тихе знищення народу. Так щоб той балога здох, щоб своїм виборцям таке вчинити, та ше має совість листівки агітаційнїі від ЄЦ людям відправляти. Перевірте хто і де за які гроші друкували ці листи щастя від ЄЦ?

М
марія

нащо владі позашкільні заклади, там люди працюють і много для себе не вкрадеш і не спишеш, проще саджанці садити по 2-3 тис. грн, лавки і смітники класти і хвалитися, але про ціну не слова, а на парках кілько мож заробити і т.д. Так і живемо, бо крадуть безбожно всюди, а Київ лим приклад показує.

ПД
Прохання до п.Іщука

Мукачівська міськрада ліквідує Еко-центр попри рішення Львівського апеляційного суду! Екоцентр – це єдиний позашкільний заклад міста Мукачево в єдиній системі екоцентрів України, який не можливо замінити жодним іншим позашкільним закладом. Не розумію, який сенс реорганізовувати чи ліквідовувати взаглі те, що добре і продуктивно працює, залишаючи без роботи працівників закладу та завдаючи стресу вихованцям? Оскільки справа кожного народного обранця захищати інтереси свого народу, не кажучи вже про земляків, просимо Вас звернути на це питання увагу і спробувати допомогти людям.

ЕБ
Екоцентру бути!

Гірко і сумно ! Пригнічує власна безпорадність і неможливість в межах законодавства відворотити закриття позашкільних закладів, зокрема мукачівського Екоцентру, який попри двох рішення судів, влада намагається таки його ліквідувати. Мукачівці повинні зробити висновки і бути дуже обачними під час вибору влади.З такою владою як нині, майбутнього мукачівці і молоде покоління не матимуть.

НН
новий начальник повинен знати

А про шахрайку, директорку Мукачівського аграрного коледжу, з фальшивим дипломом про освіту. Балаж Надію та іі дочку вбивцю лікарку Балаж Наталію, яка скоїла подвійне смертельне ДТП люди будуть писати, доки з сими хвойдами не наведуть нарешті законний порядок. Наді на нове керівництво мукачівської міліції. Єдина лише слідча із мукачівського УМВС, молода офіцер, не побоялася зухвалоі аферистки Балажки Н., яка її шантажувала і погрожувала, молода слідча не побоялася ні вказівок з верху, ні залякувань злодійки Балаж Н. І довела в законному порядку, професійно факт підробки диплому шпхрайки, що доведено було у суді факт шахрайства! Це стало надією на якусь справедливість. Такі молоді перспективні слідчі, амбітні мають очолювати різні правоохоронні органи,установи, які не йдуть на провокації та хабарі, не йдуть на вказівки зверху керівництва, не йдуть на зговір із власною совістю і корупцію! Респект слідчій мукачівського умвс!

Читайте також