Як у Мукачеві «штурмують» Second Hand (ВІДЕОФАКТ)

10
28

У мережі оприлюднили відео відкриття зранку одного з магазинів б/у одягу в місті над Латорицею.

На ньому натовп людей вривається у магазин і буквально гребе усе підряд. Слід зауважити, що Second Hand-ів у Мукачева та в цілому на Закарпатті протягом останніх 2-х кризових років відкрилося кілька десятків.

Дивимося власне відео. У коментарях можете поділитися вашою думкою щодо одягу з Second Hand.

Коментарі

ВО
Віталік ОГ

Потом ті шмотки на свинському купуєте

ВО
Віталік ОГ

Ви не шарите просто, там можно нормальні бабки подняти на шмотках. Так зрана усьо розберуть фосоє, а я обідом прийду та уже нич не буде(

ДЮ
до юрка

там у штримфлях мож найти з бумашку "повернись живим". но ти на поняв куда то мало ідти і хтось на тому заробляє.

Ю
юрко

ми із мойов бабов далисьме того року у дітдом чинадьова оби штось діти мали.тай дала баба ручники які сама ушила наші ініціали.а типирисьме у неділю на гідови як увіділи наші ручники та потерплисьме.як тото так мош.

ЖН
жах не то слово!

а буде щи хуже....

Г
Гість

ЖАХ!

П
Перекупщик2

Потрібні здорові хлопці для роботи з ранку ,котрі можуть інших відтіснити та нахапати для Діла побільше шмоток. Створити ажиотаж.Звонити на тел. N ....перекупщик2

ЗВ
Закарптський Вася Васильович

До речі щось тут забагато сепаратистів на сайті висить...аууууууууууууууууууууСБУ

ЗВ
Закарптський Вася Васильович

це бариги які потім перепродують його на ГІДові в тридорога

О
Ольга

Стыд и позор мукачево.нет. Люди не от хорошей жизни по секондам ходят. Выкладывать такое видео - для сайта города ПОЗОР! Противно и обидно. Ваши сотрудники большей частью там одеваются- потому , что НЕ ХВАТАЕТ ДЕНЕГ!!!! А у вас это ТОП новость....позор

К
Катя

А менi сумно це дивитися, не вiД гарного життя люди так на старi тряпки кидаються

B
bishop

прекрасное видео мы помогаем европе носить вещи.и очень даже неплохие.

R
Romari0

Колись і сам міг там щось купити, і бачив туди народ заходив небідний, забезпечений, цікавився теж, бо речі траплялись, що у нас не знайдеш по "бутіках" азіатських. Такого не було. А те що зараз на відео - черговий спалах бидляцтва. Вже як звичне явище. Всі і зразу. Бидло виховане стояти в чергах. Бидлу набридло стояти в чергах і єдиний метод позбавити себе черг - те, що бачимо.

О
Олександр

товар купують на тони за кордоном, а туй продають за бешені бабки, а лохи варівські позоряться на цілий світ, удаліть сесе відео з ю туб... бо кисель напише що в Мукачеві немавуть чим ся гріти та палять цуря у котлах)))

В
ванга

іде 7 рік реформ по новому у вишиванці не виходять на вулицю мукачева їх зїдавуть нараз!!! на гід пуступила партія мандаринив із угорщини ....які піся руздва викинули у смітник мадярські сімї ажіотаж !!!! пекарні працювуть раз на тиждинь чому??? буханка 36 гривнів!!!!! сакури порубали нічимся гріти було на 5 році реформ!!!! цвіте амброзія так як борщ із неї недобрий!!!! дуже недобрий!!!!!

V
Vera

Баул, что ли? Там и убить могут. Обычные перекупы. Потом у них же годами покупают по ценам "от кутюр" и не жалуются многие из тех, кто тут комментит. Криза млин... щаз заплачу, птичку жалко! Искусство заголовка - страшная весчь, зато разнесли "новость" по всем углам, добились великой цели типа)

М
Макс

Чуєш ти било диванне, заткай писок і не указуй кому що робити. Такі вилупки як ти цю країну довели нижче рівна повного ДНА! Тому заткай писок і сопи в дві дирки, і дивися аби тебе самого на кілограми не розібрали.

П
пікачу

чимось на политіків змагують. ці цуря а вони бабло. ці заплатять при вигоді а ті "заплатять" на великому суді...

П
Перекупчик

Працювати потрібно а не базікати.Надо будет ми і Максіка перепродадим, только уже по нормальной цене на килограм веса.Надо уже готовиться к очередному штурму с утреца.

М
Макс

Жити по-новому) Сала Україні! Хероям Сала) Це Эвропа) довели народ, шо у секонді за ношену тряпку готові затоптати!

К
Красота

Перекупщики по чорному.Обережно, під руку їм не попадайся.Ці затопчуть або задавлять.Така у них праця.

R
rem

Багато бідних людей. Але не всі - подивіться на вулиці наших міст - немало дороговартісних автомобілів. Україна перетворюється в країну латиноамериканського типу: 5%-15%-80%: 5% міліардери і мультиміліонери, 15%-середній клас східноєвропейського рівня, 80% - бідні люди, які думають як заробити на їду.

0
007

наркомафія міліони долларів гребе а другі виживають

ВС
володими скиба

Купувуть на кіла а пак продавуть на ГІДі поштучно на 500% дороже, або завалили повністю ОЛХ.....одним словом бариги.

В
Вася

Звиздеть не мешки ворочать ....

:
:))

Європа,кулє... Спасібо підерам з майдана за презитента уєбана....

0
00077

Довели народ до жебрацтва!!!

С
Секонд

То в большинстві свому базарники. Все скуповувуть, а потом на бомжатниках продавуть у десять раз дороже. А то што наш наруд мосіть вбиратися у європейські недоноски, то є майдаунні цінності. Слава Україні!

Читайте також