Як у Ракошині через тарифи трасу Київ - Чоп перекрили (ФОТО, ВІДЕО)

22
28

Дорогу перекрили близько 20 активістів. Ще 30 просто спостерігають поруч.

Власне перекриття почалося близько 18:00 середи, 12 серпня на пішохідному переході на виїзді з села у бік Ужгорода.

Учасники акції вимагають зустрічі з губернатором Геннадієм Москалем, аби обговорити з ним питання тарифів, субсидій та мобілізації.

Mukachevo.net

Коментарі

Я
я

Останнім Якщо отримувати зарплату 2500 а за компослуги треба 3000 то тоді що сосати будеш середній палець

К
Клим

Ще і на Домбоках перекрили ідіоти..наплодилися там інтернатовські з циганами та патріотів з себе роблять...орангутанги недоправлені...просто збісота...

М
Михайло

Бидлота перекрила дорогу! Неможливо було проїхати. Значить падлюкам треба ще підняти тарифи!

П
Пасульов

Та що ті ракошинські рагулі роблять? Що їм, биканам не подобається? Нова Справедлива Влада встановила для свого улюбленого Вільного Народу благословенні Європейські тарифи. Теперь, коли ми всі живимо по-новому, ці тарифи для всіх мислячих та вільних людей - натуральні копійки. А вони бастують. Як діти, чесна слово.

К
Клим

В Ракошині живуть тупі люди..а вірніше просто зброд.просто бидло..:-)

Z
Zoltan

Иванович, вы меня просто не поняли :( Это было (само)ирония :( :(

И
Иванович

До Золтана Цілих 900, на Хорватію, чоловіче, роздуплися, ти відки упав??

Z
Zoltan

Да здравствуют украинские тарифы! Самые справедливые тарифы в мире. Кто не согласен, тот провокатор, предатель, враг народа! Все село в АТО! Ведь представьте: живут два пенсионера. У них вместе пенсия 2100 гривен на месяц. 300 уходят на тарифы - электроэнергия, газ тд. - 300 на хлеб. Минимум 600 на лейкарства. У них остаются целые 900 гривен на все остальное. А они вместо того, чтобы поехать в Хорватию, в Венецию или в Турцию, или хотя бы на термальные воды в области, на улицах митингуют. Просто отвратительно!

І
іван

хто не може платити комуналку, хай добровільно їде на АТО. слава Україні!

ДІ
для Іван

Паски ще краще затягнути на шиї. Цій владі недоробленій.

І
іван

не говоріть дурниці! люди задоволені тарифами, крім пару десятків неробів, які на трасі! тарифи справидливі! при крадію януковичу тарифи були воровські ! Україна стала самою патріотичною державою у світі, де народ готовий затягнути паски, щоб жилося краще! слава Україні!

ТО
так от

Данацко - кадр ще той!Але по суті він правий. Тарифи абсолютно не обгрунтовані (при ціні імпотного газу в 230 дол і власного 150 дол населення має платити 320 дол!). Порошенко багатіє, Яценюк святкує свій ПЕРШИЙ МІЛЬЯРД доларів, а народ нехай платить з зарплати-пенсії 1000-2000 грн захмарні тарифи! Або йде на війну захищати товсті сідниці знахабнілої влади... А про законність дій Данацка взагалі нема що говорити. Влада про закон загадує чомусь тільки по відношенню до своїх громадян. Щодо влади у влади закон один - красти!

ДВ
До Василя

Василь Ви конкретно помишалися на росийських провокаторах,дайте видповидь против кого воюемо на домбаси?,так тримати америка и жиди наведуть порядок.

*
***

Ракошино молодці, повністю Вас підтримую!!! Тільки так треба зробити одночасно у всіх містах. І послати на х... цю владу. Скільки можна знущатись над людьми??? Людина ходить на роботу не сидить вдома і не взмозі заробити собі на нормальне харчування, неговорячи вже про відпочинок!

ОБ
О, Бачі і McMurphy!

Десьте,кастрати, Толю загубили? А те що в Ракошині відбулося-то правильно. Владі треба показати,що є ще і народ, а не тільки вони. Бо в той час, коли Яценюк робить вечірки в честь "першого мільярда", люди банально не мають чим платити за компослуги. А що буде взимку??

Р
Рембо

Люди схаменіться. Який протест,то все заплановано і проплачено, Подивітся на ці лиця,на яких немає сліду інтелекта. Рік тому Коштура "підтримував" вимоги громади проти відправки людей в АТО. Зараз він сам заповнює і розносить повістки, ще і погрожує тим, хто не хоче їх брати. Сьогодні вже зібрали декілька негативних особистостей,які там щось кричать і не розуміють чого хочуть. Через це збіговисько люди не можуть поїхати додому, на роботу, на відпочинок і т.д. Міліція бездіяльна, бо це все треба було спакувати і прийняти відповідні міри за порушення громадського спокою. Скоро вибори і навірно хтось хоче показати що він "ХАЗЯЇН", а це зборище не розуміє,що вони просто гумовий інструмент у чиїхись руках.

В
василь

то всі російські провокатори!

О
Оксана

Як можна привернути увагу влади? ох дуже легко замість ваших майданів - загальнонаціональний страйк, массовий не вихід на роботу от нехай щось вкоять тоді! олігархи, шоколадний повелитель, чи ще хтось от не вийдуть на роботу хоча б тиждень люди - всьо пздц економіці і їхнім бізнесам. Так привернеш що потім не відвернеш увагу, одне сумно все це жорстко контролюється карательною ментурою і СБУ задача яких виявити ватажків та зачинщиків і знищити фізично.

П
Проїхали

А та ісе вся "громада" яка найбульше гойкала ош Янча дулу. Алем гиндика Йван якийся тужив гойкачи бульше ги у ся в бударі

М
Марта

Хто считать шо тарифи справедливі най платить кіть має з чого у мене неє з чого пенсія 1200 но та што умерти типирь -недочекаєтеся-усьо впереді ще -голодні люди злі .недобрі-пак думайте пани керовники......

Т
ТТ

нЕ ТРЕБА БУЛО ПО МАЙДАНАМ ХОДИТИ НО КІТЬ ТАК ПІЛЛО ЖИЛИ ТИПИР ХОТЬ НАЙ СОБІ ВЕНИ ПОВСКРИВАВУТЬ НИЧ НЕ ПОМОЖЕ , А ПУТІ ТРЕБА ОТКРИТИ БО ТО ТОРМОЗИТЬ ЕКОНОМІКУ .

К
КГБ

славнозвісний тарифний активіст на захід в Рокошино отримав 25 тисяч гривень люди а ви скільки отримали на руки

M
McMurphy

Ракошино стало новим осередком гниття Закарпаття, Тарифи у всіх однакові но мурчать лиш у ракошині, не думаю ош совпаденіє!!! Сільського голову в АТО навчатися патріотизму треба отправити. Сепаратисти херові.

W
ww

Долбограї. Мозку взагалі нема. І це не перший раз. Ще минулого разу пропонував поставити 2-4 БТРи на всіх дорогах і НІКОГО не впискати не випускати, поки не порозумніють. Є питання до влади - дійте законними шляхами: міліція, прокуратура, суд, депутати, СБУ, сільрада, райрада, облрада і т.д. Чому інші люди та імідж Держави повинні страдати? Одні обмежують в правах інших. А чи мають право? За це і в нюх можна отримати. Люди після роботи не можуть попасти до дому, товари на прилавки, туристи на відпочинок і т.д. Всі на нервах. Вони в цьому винні? За це треба карати. На перший раз попередити і зачитати права і обовязки, на другий оштрафувати, на тертій посадити. Перед законом всі рівні, чи не так? І депутат, і робітник, і пенсіонер!!! Водія оштрафувати, мітингувальника вилікувати і відкрито судити за хуліганство.

А
Андрій

Ко робіть такий бардак? Думаву шо у нас всі знавуть, откуда віхор дує. З чиїх фірм люди скорше дому пустили пуд розписку, шо пуйдуть трасу перекривати? А як получиться ЗАГАНДОНІЯ будуть страдати, а організатор втече з грошима в Європу.

П
правда

кіть на то пішло, то треба помали міняти владу на радикалів і розоряти, націоналізувати майно олігархів, в тому числі і місцевих олігархів і злодіїв, тоді буде по справедливості

Р
Руснак

Молоді ракошинці!Вы смілі люди.Треба всім ся піднімати бо зима близько. А та чортва київська шокша нас згнойить!

К
крик

а як ще можна привернути увагу влади? Мітинги, демонстрації, страйки, обурення , публічне висловлювання, репортажі у ЗМІ, пікети, та як уже привернути увагу до тої глухої і сліпої влади? Скільки можна просити, волати, благати, ричати, а народ ніхто не хоче просто чути! Коли вже в руки візьмуть вили, лопати, це в кращому випадку і підуть усім миром на владу. Для чого народ доводити до відчаю? Для чого випробувати терпіння людей, їх ї так психологчний стан на межі. Одні жирують, інші бідують. Зима скоро на носі, що тоді?

Читайте також