Як у селі Богдан на Рахівщині міст ремонтували

16
57

20 жовтня по вулиці Бребоя села Богдан легковий автомобіль застряг на мосту через річку Біла Тиса, тому на другий день голова села Ференц Петро Петрович оперативно організував людей та матеріали для ремонту моста.

І тут на заваді ремонту моста робітникам стають кандидати в депутати різних рівнів від Партії регіонів, а саме:  Богуняк Михайло – помічник лісничого Щавульського лісництва, Шемота Василь – майстер лісу  Щавульського лісництва, Зварич Михайло – лісничий Щавульського лісництва, Грапенюк Микола – лісничий Богданського лісництва, Шорбан Петро, підприємець, Дем*ян Микола, підприємець(кандидат в голови села Богдан) та працівники міліції. Зазначені вище майбутні «державні мужі»  накинулися на чинного голову і секретаря сільської ради, на робітників, з неправомірними вимогами  щодо надання дозволу місцевій владі проводити  ремонт міста, розцінюючи це як піар-акцію перед виборами  і звідки лісо-продукцію взагалі взяли. Обливання брудом та звинувачення в піарі голови села та секретаря було замало. А Зварич Михайло загрузив лісо-продукцію на грузовий автомобіль (читай викрав) і вивіз в невідомому напрямку, без будь-яких пояснень. І вже 23 жовтня 2010р., під егідою партії влади, ПР та її кандидатів лісова охорона Щавульського лісництва ДП «Рахівське ЛДГ» завезли лісо-продукції вже на капітальний ремонт, однак без керівництва сільської ради і погодження відповідних служб на право виконання ремонтних робіт моста, самотужки відремонтували міст.

Згаданим вище представникам ПР дозволу не потрібно, і працівників міліції не викликали та звідки і в якому об’ємі, за які кошти було придбано лісо-продукцію.  Після «будівництва» такого об’єкта прямо на мосту влаштували банкет(за чиї кошти) на хвалу Партії регіонів та їх «горе-кандидатів». А ще зовсім недавно, згадані кандидати були членами НУНС та БЮТу і так відстоювали демократичні партії та яро засуджували Партію Регіонів. Напрошується висновок – так хто піариться і хто використовує адмінресурс? Невже Президент України  Янукович давав вказівки своїм одно партійцям вчиняти такі піар-акції?

Також дивно все відбувається. Як можна в робочий час, відірвати від виконання своїх прямих обов’язків  лісову охорону і  лісорубів ДП «Рахівського ЛДГ» на Богданському лісництві для зустрічі з кандидатом в обласну раду п.Андріюк Д.Д., який  є головою Рахівської РДА.

Заступник голови Закарпатської ОДА 22.10.2010р. о 14.00к.ч. в робочий час зібрав весь відділ Рахівського РВ УМВС України  і відкрито агітувати, як Партія регіонів буде будувати «Нове Закарпаття».

Коментарі зайві.

Коментарі

Л
люся

Люди схаменіться за один тиждень, через вибори, пів села пересваритси так шо вітак 5 років мижи собов неговори.Повірте ні один із них цього не вартий.

S
slon

люди маємо того когосте вибрали. але буде нам не ліпше бо з ференцом будуть те робити що він з покійним Грапенюком робив...!!! А на секретарку, Суханку, нехай му "ПОМОЖЕ"!!! КОКОШ-МЕЛЬНИКА всі й так добре знаємо з "бовгарьи" політика не буде. ЩЕ та бичва шо коло сільради си крутит та жде від фФеренца на 100 грам нехай се займе роботов бо більше ніц не дістане кінчилиси "ВИБОРИ" БУВАЙТЕ ЗДОРОВІ ДОБРІ ГАЗДИ!

W
www

тепер ми заживемо у Богдані як раю. ну вас усіх НА ... Люди зробили висновок та вже пізно.

БГ
богданська газдиня

такой добре шосмо вибрали дохтурку ференциху в депутати.може хоть тепер небуде з нас брати за визов 20 гривень.а ше пообыцьила шо всьом желаючим молодицям наприкручуэ спиралы абихся небояли кохаться.

П
пр

Зато кокіш си всрав конкретно

ЧЯ
чоловік, який на заробітки не їздит

тепер ґрапінюк із демньином хіба межи собов си мут покривати, бо ніхто їх не вибрав! Молодці Богданці,розумнішаєте!!!

Л
ліпший

треба голосувати за грапинюка бо в програмі він пише шо буде коровники строїти в яких демян буде покривати корови тай телиці. Може з того припаде шос і богданським молодицьим у яких чоловіки на заробітках. Тож голосуймо жони за грапинюка і демяна.

Д7
для 777

Після виборів ці члени будуть пасивними(гомосеками) це вже точно.

Д7
для 777

Чи може ці члени вже вже є активні чи пасивні гомосеки???

Д7
для 777

Цікаво, якщо завтра прийдуть до влади гомосеки і там так швидко будуть наші "горе донецькі гуцули" або члени такі як : Богуняк Михайло – помічник лісничого Щавульського лісництва майже член, Шемота Василь – майстер лісу Щавульського лісництва просто член, Зварич Михайло – лісничий Щавульського лісництваАПУ,СДПУ(о),НУНС,ЄЦ,СУ,теперішній маленький член ПР, Грапенюк Микола – лісничий Богданського лісництва колишній член КПУ,АПУ,СДПУ(о),НУНС,ЄЦ,СУ,теперішній член ПР). Шорбан Петро, підприємець а це взагалі член. Дем*ян Микола, підприємець(кандидат в голови села Богдан колишній член БЮТ)просто член.

Д7
для 777

Цікаво, якщо завтра прийдуть до влади гомосеки і там так швидко будуть наші "горе донецькі гуцули" такі як : Богуняк Михайло – помічник лісничого Щавульського лісництва, Шемота Василь – майстер лісу Щавульського лісництва просто член, Зварич Михайло – лісничий Щавульського лісництваАПУ,СДПУ(о),НУНС,ЄЦ,СУ,теперішній член ПР, Грапенюк Микола – лісничий Богданського лісництва колишній член КПУ,АПУ,СДПУ(о),НУНС,ЄЦ,СУ,теперішній член ПР). Шорбан Петро, підприємець, Дем*ян Микола, підприємець(кандидат в голови села Богдан колишній член БЮТ),

Д7
для 777

Вам після виборів точно потрібно буде в правоохоронних органах покришувати!!! Лишилося 24години.

7
777

І тобі штовбе лишилося пару годин,алкашів споювати. Завтра пропаде слон з куліпков як чеський камфор. Не поможут вам ті казли шо лиш пют і драки в селі встроюют,бидло від бидла бо порядні люди працюют на роботі а бидло лиш хуйньов страдає,а пан Ференц то все кришує в правоохоронних органах,щоб за нього голосували.

С
свідок

Ще їм трошки ся лишило,...

7
777

Богуняк Михайло – помічник лісничого Щавульського лісництва, Шемота Василь – майстер лісу Щавульського лісництва, Зварич Михайло – лісничий Щавульського лісництва, Грапенюк Микола – лісничий Богданського лісництва, Шорбан Петро, підприємець, Дем*ян Микола, підприємець(кандидат в голови села Богдан) - побам чим закінчать ці казнокради, щипачі, контробандисти та злодії???

4
456

Буде сидіти цей засранец але в Африці межи слонами.

ДВ
Для відповіді для гірка правда:

Цей засраний Ференц ще буде сидіти після виборів довго і нудно на посаді Голови Сільської Ради

7
777

Якщо Кокіш-Мельник такий захисник народу то хай падивится на то як куліпка вигнала з хати Шишвака,оформивши липові документи на іншу особу користуючись сваїм службовим становищем-це чесні люди?

4
456

Боци вже тепер піся виборів заберут у Кокія полонину Рогняску.

ДВ
Для відповіді для гірка правда

Мельника також така доля чекає.

ДВ
Для відповіді для гірка правда

Цей засраний Ференц ще буде сидіти після виборів довго і нудно

ДВ
Для відповіді для гірька правда

З поміж них є люди, які дрова бідним роздавали - цікаво за чиї гроші(зарплата 1000грн.), з тюрми за дякую витягували-Шемоту Вас.витягували що кафе обікрав, на роботу людей оформляли-на яких гроші списували, матеріально помагали-краденими грошима, справки вібивали (коли голова чи в.о.голови свою гузицю гріли) і т.і.- які мож лиш справки вібивати ? - хіба для походження цигариків на контробанду(цей список можна ще продовжувати й продовжувати), виборами на той час і не пахло, це було за довго до цього, а для села, запитаєш та що вони зробили? А спонсорами зачастой хто виступав, чи ти думаєш, шо гроші в сільраду чи у школу з неба падут, га?(ліс крадеся зі Щавула ніч і день) На скільки я розумію ти відчула(в) як то "падати" з крісла, зараз в дудку дуєш!?(після виборів буде комплексна перевірка лісів) Є така приказка:"Кожній слузі - по заслузі". А на моє питання, відповіді так за 2 дні ніхто дати не може??? Засравси Ференц по повній програмі! - но за те виграє вибори!!!

ДГ
Для Гірка правда:

мало ти знаєш!!! З поміж них є люди, які дрова бідним роздавали, з тюрми за дякую витягували, на роботу людей оформляли, матеріально помагали, справки вібивали (коли голова чи в.о.голови свою гузицю гріли) і т.і.(цей список можна ще продовжувати й продовжувати), виборами на той час і не пахло, це було за довго до цього, а для села, запитаєш ти що вони зробили? А спонсорами зачастой хто виступав, чи ти думаєш, шо гроші в сільраду чи у школу з неба падут, га? На скільки я розумію ти відчула(в) як то "падати" з крісла, зараз в дудку дуєш!? Є така приказка:"Кожній слузі - по заслузі". А на моє питання, відповіді так за 2 дні ніхто дати не може??? Засравси Ференц по повній програмі!

Д3
для 3

Дай відповідь на моє запитання Шановні Богданці скажіть мені, що ці "хороші" люди: Богуняк Михайло – помічник лісничого Щавульського лісництва, Шемота Василь – майстер лісу Щавульського лісництва, Зварич Михайло – лісничий Щавульського лісництва, Грапенюк Микола – лісничий Богданського лісництва, Шорбан Петро, підприємець, Дем*ян Микола, підприємець(кандидат в голови села Богдан),колись вам, безкоштовно, зробили доброго??? Що, і коли, вони робили хорше для села, за свій кошт??? До виборів, ви шановні, вище згадані, навіть не вітаєтесь з односільчанами, а коли балатуєтесь кудись, то і мости ремонтуєте, і дрова роздаєте, будь що, лиш тільки щоб "на крісло"! Підлеглим наказуєте:"-Якщо не так проголосуєш, то з роботи уволю і сінокос заберу". Самі ліс вантажівками крадете, а коли бідняк дві кранки врубає, то його одразу в тюрьму садите!!! Подумайте, що колись, вам обовязково прийдеться відповідати за свої поступки!!! Сьогодні є посада, а завтра, хто знає як буде?

3
3

Хто дасть відповідь на просте запитання? Що зробив чесний чоловік, Ференц П.П., для села???

Б
богданец

пес тобі брат, якшо ти не маєш поваги до опонентів. Шушера була при владі 5 років і тепер пожинаємо наслідки. Дайтеси правді і відійдіть в сторону, вмійте визнати поразку. А агресивний стиль у вашого Кокота-мельника.

Р
рахівчанин

лексика відгуків, ядовито агресивний стиль текстів свідчить про шалену лють сільської регіональної шушвалі, яка рветься до влади. Богданці будьте мудрі - недопустіть скажених псів до влади.

6
666

А чия ви команда??? Істинне обличчя залишків яких націоналістів ви показуєте??? Комуняків з СССРу???? "Ушло ваше время"! Косіт під них, косіт! Маскаль вас скоро на місто покладе! Ви вже в процесі "сьєденія"! Чи ви забули який указ з управління отримали, кілька тижнів тому??? Ви там на крючку, і в потрібний момент, можете станати там непотрібними!

ГП
Гірка правда

Правда, хтос боїтси кранку врубати, а хтос на дурняк зарплату у 6 штук рубає

4
4

Шановні односельчани с.Богдан, об'єднаймося, згуртуймося і підтримуймо одне одного! Гордімся тим, що наша команда настільки сильна, що не боїться показати істинне обличчя залишків націоналістів, "чистих рук" і демократів. Ференца з "бідною" зарплатою, вічну секретарку - Наталку, полонинського злодія - Мельника, взяточницю - лікарку Ірину та шкільного злодія - тхора

ГП
Гірка правда

Шановні Богданці скажіть мені, що ці "хороші" люди: Богуняк Михайло – помічник лісничого Щавульського лісництва, Шемота Василь – майстер лісу Щавульського лісництва, Зварич Михайло – лісничий Щавульського лісництва, Грапенюк Микола – лісничий Богданського лісництва, Шорбан Петро, підприємець, Дем*ян Микола, підприємець(кандидат в голови села Богдан),колись вам, безкоштовно, зробили доброго??? Що, і коли, вони робили хорше для села, за свій кошт??? До виборів, ви шановні, вище згадані, навіть не вітаєтесь з односільчанами, а коли балатуєтесь кудись, то і мости ремонтуєте, і дрова роздаєте, будь що, лиш тільки щоб "на крісло"! Підлеглим наказуєте:"-Якщо не так проголосуєш, то з роботи уволю і сінокос заберу". Самі ліс вантажівками крадете, а коли бідняк дві кранки врубає, то його одразу в тюрьму садите!!! Подумайте, що колись, вам обовязково прийдеться відповідати за свої поступки!!! Сьогодні є посада, а завтра, хто знає як буде? Боже борони нас від такої влади...

3
3

Хто дасть відповідь на просте запитання? Що зробив чесний чоловік, Ференц П.П., для села???

2
2

Розкажу я дещо, оскільки, бачу, що не всі знають деяку гірку правду... Такі люди, як Богуняк Михайло – помічник лісничого Щавульського лісництва, Шемота Василь – майстер лісу Щавульського лісництва, Зварич Михайло – лісничий Щавульського лісництва, Грапенюк Микола – лісничий Богданського лісництва, Шорбан Петро, підприємець, Дем*ян Микола, підприємець(кандидат в голови села Богдан)вирішили зробити щось хорше для села за свій кошт (коли потрібні спонсори для чогось-ці люди добрі всім), незважаючи на те, що це робота голови. А, він доблажившись до крісла забув про народ (як і про ті гроші, які спустив на вибори, щоб ним стати). Пробув у кріслі 4 місяці і ніхрена не зробив для людей. Крім того, що забезпечував собі прохід на виборах 31.10.10, всіма можливими способами (грошима, брехнею, наклепами і т.п) Було б по-більше таких людей-село б процвітало, а не занепадало. А оббрехати може кожний, а прибічник - тимпаче

1
1

У тексті помилка на помилці!!! Писака з К-Мвеликий!!! І це представник Рахівщини в області?

M
misha

nedymav sho tilko gamakiv v raxovi

4
45678

тай це я на слона гнав! Мені просто наказали його ззісти, бо инак мені п****

4
45678

тай це я на слона гнав! Мені просто наказали його ззісти, бо инак мені п****

Г
Грепенюк

31234-Коцю то я Грапінюк. Не обіжайси,я лох я знаю

-
------

А за чиї гроші був бенкет після сесії райради, просто цікаво. Бо запахлисте часниками тай горівками всю адміністрацію

Д
Довбуш

Но шо брати,сини опришків,готуймо сокири, та йдім нашу землю-матінку визволяти від цеї маскальноти, як діди наші від панів визволяли!!!!!

Д
Довбуш

Ви, дурні тупі идіт ще трохи си на кашицих посваріт і на дорогах,нам головне аби то було зроблено а ви там хоть си й вівішьите здуру! Аби бох дав, аби тоти вибори хоть два рази в гіт були, бо перед них си б"єте на мостах, шо хто їх робити буде,а вітак, за пьить годів, нічо з вас не чути окрім як:уволю,заберу,посажу!!! Нахуй нам таку владу!

7
777

Для лохів: Пр:, Тхір:, завгоп школи юра ретізник:, драшкаба надійка ан.:, 31234:, Куліпка:, слон:, хлопці Ви мало загубилися по одні причині : рождьонний ползать летать не може, такщо, шановні тузи, дем"яни, самураї, грапенюки, і всі інші підараси, якби не Ференц П.П. то с.Богдан загнивало би точно, нічого зі Зваричем -кісов розберемся скоро, а на рахунок бовгарів то слава богу що є такі бовгарі що всіх ворушать аби не дрімали, слава таким бовгарям. Сильно бачу яники всралися що їхню діяльність викрилося.

П
Пр

Депутатом обласної ради Кокіш-Мельнику залишилося бути 6 днів

П
Пр

Та як голова і кокіш такі лохи, що у них з-під носа можна забрати лісопродукцію та вивезти у невідомому напрямку. та нащо їх там взагалі, аби писати у газету і жалітися, що ми хотіли, але нас обідили і за нас зробили нашу роботу? Це вже будемо писати про неудавшийся піар? Ганьба! Та хто мішає Кокішу прийти у організації агітувати за себе? Лиш він не йде, бо знає, що буде піднятий на сміх. І звідки він має уяву про робочий час? Він десь працює?

Т
Тхір

Звертаюся до Вас,як завгосп може бисте ми шос помогли бо цес голова вже мене достав:заставляє краску з школи продавати,а з дітей у школі гроші збирают аби сільраду покрасити. А та секретарка прпалаби та щезла заставльиєми сина мости ремонтувати та ярки чистити. Вна ще своє трафит ще нетак буде телепатисьи,Неможу з слоном (ГОЛОВА)і два слова сказати,бо казав шо поділит за краску.

ЗШ
завгоп школи юра ретізник

що ж ви хаєте людей які почали вже недивлячись по результатам виборів дбати про село.село на дотації,бирів пише мемуари ,зробив собі на роботі в середу вихідний бо читаїє лекціі дітем у школі,не розуміїє сараку куда попав і шо робити.а підприємці ,лісництва ,люди які хочуть зміни ,вже роблять.а наш ференц їх хає.а міст побудований у квасному,красень міст уБребої ,проробляється маршрут по перевезенню дітей до школи із Квасного.і робиться і буде постійно пане ференц,не дивлячись на ваші кляузи під диктовку Панчука Сурмачевського.

ДН
драшкаба надійка ан.

в звязку з тим що міст був аварійний то лісничий зварич м.м.організував підприємців якиі вивозять лісопродукцію щоб зробити капітальний ремонт моста.завезли половину пиломатеріалів а решта мала бути завезена 23.10. а аферист ференц із своєв секретутков знімає із роботи своїх кочегарів шоб латати міст перед виборами.звичайно що ференцу не дали пропіаритиси.а 23.10.10 силами місцевої громади був проведений кап.ремонт моста.без участі ференца який за 20гр став бировом.бо в суді 25 людей підтвердило що брали гроші за голос ференца.(він без своєї секретарки -дряпак без ручки.)

3
31234

Про Кокі-Бют.Коцю навчися спочатку грамотно писати,а потім заходь на сайти в інтернет.Тому,що цей винахід людства для розумних людей а не для "бовгарів".А ти вже повинен подумати про своє майбутнє,тобто подумати про "путеру" у старого на поді,бо вона ще тобі пригодиться.Більше нічого не хочу висвітлювати про тебе і так всі знають що ти за тхір.І запам"ятай,що слово лісопродукція пишеться разом,а не через тире.І це людина яка представляє інтереси Рахівщини в області?

4
45678

Цей слон зовсім обнаглів,подаріт хто може на нього клітку.

К
Куліпка

Пан голова має подякувати тим людям які дбають про населення і допомогти таким людям прийти до влади томущо без них йому нічого не зробити. Цей голова виграв вибори лише тим,що споював місцевих алкоголіків. Наведу факт:на день села втерану Великої Вітчизняної Війни вручив подарунок дві бутилки горілки і три стекани. Ганьба такому голові.

С
слон

Цей нещасний голова без свого секретаря і до туалету не може сходити,але гряззю людей які дбають про населення добре знає обливати. Не розумію одне якщо Кокіш-Мельник стільки пише про ДП"Рахівське ЛДГ" то вже має знати що лісництво має назву Щаульське а не Щавульське. Пан Ференц визнавши, що в селі Богдан сформувалася команда яка зможе щось зробити для населення,запанікував і звернувся за допомогою до Кокіш-Мельника відомого ПИСАКИ. але вани не можуть визнати Їх час пройшов.

I
Istvan

Для населения важно, что мост наконец-то отремонтован.

П
пр

дійсно лісові олігархи Рахівщини - подуріли так бояться за свої "тепленькі" посади а ця влада така ж сама..

7
777

Доста одного брехача на Рахівський район

7
77

Браво, хоч кокош-мельник дає "жізні" яникам! Побільше би таких кокош-мельників і влада би не дрімала.

6
6

перед виборами ся бют хто буде лагодити , а вибори пройдут, тай усьо пройде.А кокіш-мельник хоть шос там хотів лагодити чи він лиш уміє писати файно? Хоть би си трохи попіарив добрими ділами, а не бріхнями.

6
666

Це тоже зі слів кокош-мельника? Де фото? Батарейки сіли?

Читайте також