Як у центрі Мукачева військові ліцеїсти вальс танцювали (ФОТО)

8
2

Урочистий вальс з нагоди закінчення війського ліцею у Мукачеві відтанцювали кадети-випускники.

Урочистості відбулись ще у суботу, 30 травня. 

Цього року навчальний заклад закінчили 86 військових ліцеїстів.  З нагоди закінчення навчання випускників привітав мер Мукачева Золтан Ленд'єл та начальник навчального закладу полковник Юрій Захаров. До вітань приєднались батьки, рідні та друзі. 

Після урочистої лінійки, майбутні захисники Батьківщини подарували мукачівцям та гостям нашого міста святковий вальс, який вони довго репетирували з дівчатами танцювального колективу "Рондо". 

Mukachevo.net, фото Юрій Козар

Коментарі

Н
Небайдужа

Не можу втриматись від коментаря!!!! Вже не вперше чую або читаю щось подібне до коментаря "Івана". Таке пишуть від незнання!!!!!!! Ліцей виховує юнаків у дусі патріотизму!!!! Закінчують його 16-17-ти річні хлопці з відмінною фізпідготовко та міцними знаннями!!!! Ви, "Іване", мабуть,людина недалека і заздрісна, з тих, хто свою роботу вважає найважчою. Вам хто заважав стати військовим і, як Ви кажете, нічого не робити?????!!! Духу забракло, мабуть. І якби військові справді нічого не робили, то задумайтесь, де б ми зараз усі були?.. Перед тим, як ображати когось, "розкиньте мізками" і подумайте, що Ви самі робите для виховання майбутнього України!!!!!

І
Іван

Всі хочуть бути "віськовими", але так щоб сидіти в кабінетах і неіхера не робити, а потім по спецвислузі пити на пенсію в 45 років. Доста умні. Чим пишатися? Вперед на Схід!

Читайте також