Як у центрі Мукачева жінка з 2 дітьми магазин обікрала (ВІДЕО)

18
7

У мережі з'явилось відео нахабної крадіжки з місцевого магазину, який знаходиться практично в центрі Мукачева навпроти ринку по вулиці Возз'єднання.

Як розповіла редакції Mukachevo.net працівниця магазину, цей інцидент стався 3 червня. До магазину зайшла жінка з 2 дітьми. Одна дитина взяла в руки шампунь, і підійшла з жінкою до каси.

Поки вони спілкувались і відволікали продавця, друга дитина вхопила інший шампунь і втекла.

Все це зафільмувала камера відеонагляду, погляньте:




Коментарі

Г
Голесо

До Центровського,то Ваші потьку доморощені,аборігени,і пакистанців не плити сюда...сим при родах дисятоі дітини,ти на карточку кидаєш"дитячі гроші"а пакістанці тобі у буксу кладуть,за то шо учатся,і така гопота як ти іх кроме того обдирає,бо не маєш за шо купити собі махорку...будь розумний,прошу тя. А про біженців з африки,кіть не знаєш та не пиши,бо в африці оружиє не роблять його туда продають європейці,амереканці..всі кому не лінь...І они утіть біжать не од достатка,а от смерті,яку туда привезли такі як ти,не толерантні звірюги.Они перші не начинали...!Раньше торгові суда іх завозили,як дешеву раб силу,тепер самі платать своі"нещасні копійки"бо перебратися,вот такий ти добрий"білий хозяін",лем од людо ненавистництва,єден крок,до братоубійства!задумайся...Як будеш мати дітей,і кось твому сину вать рідному челюсть з петель здойме,бо они слабші,потом не плач!Бо они не толерантні))правда не ахаха?!))Прекращай зло у собі носити,бо оно у першу очерідь тебе убиває!Люби-людей))

Т
Троцкій

Радійте. Помиються шампунем, вже будуть не такі "засмаглі". Та і пахнути можливо будуть.

М
Місцевий

Не бачу людей. Бачу трьох обізян.

Ц
Центровський

то ті копчені африканські "біженці"? Ахаха вот і задзвонив перший дзвіночок)) Будьте толерантними, помагайте арабам, неграм, пакістанцям, они вам потім "віддячать")

1
1

цигани рулять скоро і до ратуші доберуться

П
Правдоруб

Та які то ЛЮДИ??? То воняча циганота!!!

В
Ваня

То не жінка то копчена

Читайте також