Як у Великоком'ятській школі урочисто відкрили сучасний спортмайданчик (ФОТО)

17
0

Спортивний майданчик для учнів Великоком'ятської школи відкрили у неділю, 22 травня, за участі громадськості села, духовенства та шкільного колективу.

Акуратні клумби, рівні доріжки та найголовніше - спортивний майданчик,  про який донедавна   учні могли тільки мріяти.  Нагадаємо, за кілька днів до офіційного відкриття представники влади, які не мають стосунку  до тутешніх оновлень намагались прибрати до рук добру справу.  Нагадаємо, проект майданчика та кошти на нього були закладені до бюджету ще у 2014 році, коли і голова обласної ради, і її склад був зовсім інший.

Іван Балога, народний депутат України, який теж був присутній на відкритті майданчика, зазначив: "Коли  був головою обласної ради, облаштування цього майданчика внесли в програму  та профінансували. В той  час найбільшою франкцією в обласній раді була фракція «Єдиного Центру», депутати якої максимально сприяли розвитку подібних програм". 

Варто зазначити, тільки частину шкільного подвір'я оновили за виділені з кошти, все інше – допомога  місцевих підприємців та народного депутата України Івана Балоги.  Спільними зусиллями вдалось зробити багато. Результатом роботи у Великоком'ятівській школі задоволені і вчителі, і діти. Кажуть, це все залишиться на довгі роки для дітей.

Спеціально до відкриття оновленого шкільного подвіря учні підготували концертну програму із співами та танцями.  За християнським звичаєм, майданчик та подвір'я освятили священнослужителі різних конфесій. Після чого гості заходу урочисто перерізали стрічку.

Першим забити м'яча доручили ветерану футболу с. В. Комяти. Після чого  на поле вийшли 4 шкільні футбольні команди, аби зіграти перший матч на новому полі.

Mukachevo.net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також